Νίκος Αλιάγας: Γαλλία και Αμοργός ζουν χρόνια μια σχέση δυνατή

Άκης Αξαόπουλος
23/04/2020 00:59
 
 
 

 

Μήνυμα συμπαράστασης προς την δοκιμαζόμενη από τον κορονοϊό Γαλλία έστειλε το νησί της Αμοργού μέσω του διάσημου παρουσιαστή Νίκου Αλιάγα.

Η Αμοργός είναι για δεκαετίες ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των Γάλλων, που επισκέπτονται το νησί όλο το χρόνο ενώ υπάρχουν και μόνιμοι κάτοικοι.

Η αγάπη του Νίκου Αλιάγα προς το πανέμορφο νησί της Αμοργού είναι γνωστή και μάλιστα το 2018 βρέθηκε στο νησί του «απέραντου γαλάζιου» για τις ανάγκες γυρισμάτων της εκπομπής «50’ inside» που προβλήθηκε από το Γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1, μεταφέροντας και τις προετοιμασίες για την διεθνή διοργάνωση «Authentic Βig Blue».

Ο Νίκος Αλιάγας με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook,, την οποία μάλιστα συνόδευσε με βίντεο, γράφει χαρακτηριστικά:

“Γαλλία και Αμοργός ζουν χρόνια μία σχέση δυνατή!

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την υγεία, φίλοι Γάλλοι να μας νιώθετε δίπλα σας!! Η δυνατή αγάπη μας παραμένει λουσμένη με το φως του Αιγαίου και το απέραντο γαλάζιο της Αμοργού. Μέσα από την καρδιά μας σας ευχόμαστε να ξεπεράσετε την πανδημία και σύντομα αγκαλιασμένοι να γιορτάσουμε και να γευτούμε τη ζωή στην Αμοργό μας.”

Un peu de ciel bleu d'Amorgos et un message pour la France !

Un peu de ciel bleu d'Amorgos et un message pour la France !??Γαλλία και Αμοργός ζουν χρόνια μια σχέση δυνατή! Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την υγεία, φίλοι Γάλλοι να μας νιώθετε διπλά σας!!Η δυνατή αγάπη μας παραμένει λουσμένη με το φώς του Αιγαίου και το απέραντο Γαλάζιο της Αμοργού. Μέσα από την καρδιά μας σας ευχόμαστε να ξεπεράσετε την πανδημία και σύντομα αγκαλιασμένοι να γιορτάσουμε και να γευτούμε τη ζωή στη Αμοργό μας—————————————————————-??La France et l'île d' Amorgo en Grèce sont liés depuis longtemps! Chers amis Français, nous partagont votre chagrin et tristesse durant cette crise et malgré la distance géographique soyez sûrs que nous sommes proches de vous et notre amour se renforce par la lumière de la mer Egee et surtout du Grand Bleu qui entoure Amorgo. Nous souhaitons sincèrement à tous nos amis Français du courage pour pouvoir surmonter les traumatismes de cette catastrophe. Une fois que la saison de la pandémie est terminée, nous jouissont de la vie s,ur Amorgos ensemble. Nous vous attendons sur notre petite île charmante pour goûter la vie ici et pour faire la fête ensemble.@PopiDespotidi

Gepostet von Nikos Aliagas am Freitag, 17. April 2020

(Visited 234 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*