Αποκατάσταση ζημιών σε δημοτικές υποδομές στις περιοχές «Παραδείσια» και «Μπροβάλισμα» της Αμοργού

Newsroom
11/06/2020 16:48
 
 
 

Τη χρηματοδότηση συνολικού ποσού 160.000€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την υλοποίηση του έργου «Τοπικές παρεμβάσεις για την αποκατάσταση ζημιών σε δημοτικές υποδομές στις περιοχές Παραδείσια και Μπροβάλισμα στον Δήμο Αμοργού» ανακοίνωσε ο Δήμος Αμοργού.

Η έγκριση της ανωτέρω χρηματοδότησης από τις πιστώσεις της ΣΑΕ 572, ικανοποίησε το υπ’ αριθ. 428/4-2-20 αίτημα του Δήμου για την υλοποίηση του παραπάνω έργου, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ασφαλή προσπέλαση των δρόμων που έχουν υποστεί βλάβες, στις περιοχές αυτές.

Στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνει αποδοχή της χρηματοδότησης και μετά την απαραίτητη επικαιροποίηση της μελέτης, θα προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016.

Ο Δήμος Αμοργού ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου για την εν λόγω χρηματοδότηση. Η εκτέλεση του έργου αυτού, που αφορά στην ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων από τους συγκεκριμένους δρόμους, θα βοηθήσει στην πρόληψη για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με ανεπιθύμητες συνέπειες.

(Πηγή: dimos.amorgos.gr)

(Visited 41 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*