Ο αμοργιανός Αλέξανδρος Σαρπάκης υπεύθυνος συντονισμού του τομέα Τηλεϊατρικής

Άκης Αξαόπουλος
30/11/2020 16:02
 
 
 

 

O αμοργιανής καταγωγής ιατρός Ενδοκρινολογίας & Διαβήτη Μεταβολισμού Σαρπάκης Αλέξανδρος του Παναγιώτη ενισχύει τη 2η Υ.ΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου.

Ειδικότερα ο κ.Σαρπάκης μετακινήθηκε από το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης, της αποκεντρωμένης μονάδας της 1ης Δ.Υ.ΠΕ Αττικής στην Κεντρική Υπηρεσία της 2ης Υ.ΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου ως υπεύθυνος Συντονισμού των απαιτητών διαδικασιών σχετικά με την επέκταση της Τηλεϊατρικής στη 2η Δ.Υ.ΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου.

Μέσα στις αρμοδιότητες του είναι και η εκπαίδευση του προσωπικού των Κέντρων Υγείας αρμοδιότητας της 2η Δ.Υ.ΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου, ο προγραμματισμός και η επέκταση των τακτικών ιατρείων τηλεϊατρικής.

Οι παροχές υγείας προς τους κατοίκους της Αμοργού αναβαθμίζονται μέσα από ουσιαστικές ενέργειες και με περισσότερες ειδικότητες μέσω της Τηλεϊατρικής που αποκτά μεγαλύτερη χρησιμότητα την περίοδο της απαγόρευσης των μετακινήσεων λόγω κορονοϊού.

(Visited 157 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.