Συνεχίζεται με Johnson & Johnson ο εμβολιασμός στην Αμοργό

Newsroom
24/06/2021 10:59
 
 
 

Με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson και χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα των ραντεβού, θα μπορούν να εμβολιάζονται όσοι πολίτες της Αμοργού άνω των 18 ετών το επιθυμούν.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αμοργού, στο πλαίσιο της Επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία», μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού των επιθυμούντων μονίμων κατοίκων των νησιών με πληθυσμό μικρότερο από 10.000 κατοίκους, καθορίστηκε από το Υπουργείο Υγείας η συνέχιση των εμβολιασμών με εμβόλια Johnson & Johnson με στόχο την πλήρη εμβολιαστική κάλυψη των εν λόγω νησιών, λόγω της αύξησης των διαβιούντων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ώστε να υπάρχει δυνατότητα όποιος δεν έχει εμβολιαστεί και το επιθυμεί, να του χορηγηθεί μονοδοσικό εμβόλιο.

Η διαδικασία πραγματοποιείται στο Κέντρο Υγείας Αμοργού σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει λάβει από το Υπουργείο Υγείας.

Ωστόσο, δεν θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα των ραντεβού αλλά μετά από συνεννόηση του υπεύθυνου του εμβολιαστικού κέντρου με τους ενδιαφερόμενους πολίτες άνω των 18 ετών, θα ορίζεται συγκεκριμένη μέρα εμβολιασμού με ικανό αριθμό πολιτών ώστε να διασφαλισθεί η μη ύπαρξη υπολειπόμενων δόσεων.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Υγείας Αμοργού στο τηλέφωνο 22850-71207.

(Visited 63 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*