Χ. Κόκκινος: «Οι νησιωτικές πολιτικές δεν συνάδουν με… κλείσιμο του καταστήματος ΕΛ.ΤΑ. στην Ανάφη»

anafi limani
Newsroom
22/03/2021 11:33
 
 
 

Να ανακαλέσει την απόφαση παύσης λειτουργίας του υποκαταστήματος στην Ανάφη κάλεσε την Διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων ο Χαράλαμπος Κόκκινος.

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου», με ανακοίνωση του, εξέφρασε την συμπαράστασή του στους κατοίκους του κυκλαδίτικου νησιού και υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν συνάδει με την εφαρμογή νησιωτικών πολιτικών, καθώς η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, τους μετατρέπει σε πολίτες Β’ κατηγορίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Κόκκινου:

Η απόφαση της διοίκησης των ΕΛ.ΤΑ. να σταματήσει την λειτουργία του καταστήματος στην Ανάφη δεν συνάδει με νησιωτικές πολιτικές!

Δημιουργεί τεράστια προβλήματα στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές των κατοίκων της Ανάφης (λόγω έλλειψης άλλου τραπεζικού καταστήματος) και στερούνται και τις άλλες χρήσιμες υπηρεσίες του.

Καλούμε την διοίκηση των ΕΛΤΑ να ανακαλέσει την απόφαση της και δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στο αίτημα των κατοίκων της, όπως εκφράστηκε και θεσμικά μέσω του Δημάρχου της και του δημοτικού συμβουλίου.
Σε αυτή την προσπάθεια καλούνται να συνδράμουν οι βουλευτές Κυκλάδων και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στα πρόσφατα χρόνια των σκληρών μνημονιακων πολιτικών, είδαμε να συρρικνώνονται οι υπηρεσίες κοινής ωφελείας που εκφράζουν το κοινωνικό κράτος!

Οι κάτοικοι των νησιών μας θέλουν νησιωτικές πολιτικές που θα εφαρμόζονται με πράξεις και πολιτικές αποφάσεις που θα βελτιώνουν και δεν θα υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής τους.

(Visited 143 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*