Κ. Μονογυιού: Επιχορήγηση του Δήμου Άνδρου για κατασκευή δικτύου ύδρευσης

Newsroom
22/08/2022 15:32
 
 
 

Με 37.200€ θα επιχορηγηθεί ο Δήμος Άνδρου, προκειμένου να εκπονήσει την οριστική υδραυλική μελέτη που αφορά στην κατασκευή των απαιτούμενων έργων του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης των οικισμών της Κοινότητας Άρνης στη ΔΕ Υδρούσας του Δήμου Άνδρου.

Η απόφαση επιχορήγησης (την οποία ανακοίνωσε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού) εντάσσεται στο πλαίσιο λήψης μέτρων και δράσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και την υδροδότηση των νησιών στο πλαίσιο του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) έτους 2022 της Γ.Γ.ΑΙ.Ν.Π.

Η κα Μονογυιού δήλωσε για τη συγκεκριμένη απόφαση: «Τα έργα για την υδροδότηση των άνυδρων νησιών και τη βελτίωση των υποδομών ύδρευσης των νησιών μας προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και δίνουν αποτελεσματικές λύσεις με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των νησιωτών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη για την άμεση ανταπόκριση του, την έμπρακτη στήριξη τους και την ιδιαίτερη μέριμνα τους για τις Κυκλάδες μας».

(Visited 82 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*