Συγχαρητήρια Φόρτωμα για την επιχορήγηση του Δήμου Άνδρου από το Υπουργείο Ναυτιλίας

Newsroom
22/08/2022 18:30
 
 
 

 

Την ικανοποίησή του για την απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Άνδρου μέχρι του συνολικού ποσού των 37.200€ για την εκπόνηση οριστικής υδραυλικής μελέτης με τίτλο «Δίκτυο ύδρευσης Κοινότητας Άρνης εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση υπεγράφη από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η δαπάνη εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) έτους 2022. Συγκεκριμένα, η επιχορήγηση αφορά στην κατασκευή των απαιτούμενων έργων του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης των οικισμών της Κοινότητας Άρνης στη ΔΕ Υδρούσας του Δήμου Άνδρου.

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη αλλά και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, οι οποίοι αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τις νησιωτικές περιοχές.

Η Άνδρος είναι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά των Κυκλάδων, με πολλούς οικισμούς και αυξημένες ανάγκες. Η αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και υδροδότησης, τόσο στην Άνδρο, όσο και γενικότερα στις νησιωτικές περιοχές, είναι αναγκαία όσο ποτέ και είμαι βέβαιος ότι η ηγεσία του Υπουργείου θα συνεχίσει το σπουδαίο έργο της, προς την επίτευξη του σκοπού αυτού, με γνώμονα πάντα τη βελτίωση της καθημερινότητας των νησιωτών».

(Visited 98 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*