Άνδρος: Εγκαίνια νέου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στον Όρμο Κορθίου

Newsroom
02/11/2022 11:34
 
 
 

 

Τα εγκαίνια του νέου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στον Όρμο Κορθίου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022.

Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου, Άνδρου, κύριο Δωρόθεο Β’, παρουσία του Βουλευτή Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών της «Ελληνικής Λύσης», κ. Δ. Βαγενά, καθώς και των Βουλευτών Κυκλάδων ΝΔ, κ.κ. Γ. Βρούτση, Φ. Φόρτωμα και Αικ. Μονογιού.

Παρούσα η τοπική Αυτοδιοίκηση του νησιού Ά Βαθμού, ο Έπαρχος Άνδρου, καθώς και πλήθος κόσμου.

Παρόντα τα τέσσερα αδέρφια Λαούδη και η μητέρα τους κα Πολυξένη Λαούδη, οι οποίοι είναι οι χορηγοί του βρεφονηπιακού Σταθμού. Είναι εκείνοι, που από την πρώτη στιγμή ενστερνίστηκαν το εγχείρημα, το αγκάλιασαν και εν τέλει το χρηματοδότησαν, ώστε σήμερα το Κόρθι να απολαμβάνει την ύπαρξη Βρεφονηπιακού Σταθμού.

Εκ μέρους όλων των Ανδριωτών ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης, εξέφρασε και εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους αδερφούς Λαούδη, οι οποίοι είναι πάντα κοντά στις ανάγκες του Νησιού και ιδίως της γενέτειρας τους, το Κόρθι.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος χαιρέτησε την αλλαγή στάσης του Θ. Σουσούδη, ο οποίος αρχικά, κατά την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του θέματος δημιουργίας Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Κόρθι είχε εκφράσει επιφυλάξεις για την εγκατάστασή του στο συγκεκριμένο χώρο, ενώ ακολούθως το υπερψήφισε και κατά τα εγκαίνια ζήτησε την επέκταση του.

Ο Δήμος Άνδρου θα συνεχίσει μαζί με την τοπική κοινωνία να δημιουργεί υποδομές, που αναβαθμίζουν την Άνδρο και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής όλων. Θα συνεχίσει να «εκμεταλλεύεται» κάθε δυνατότητα ιδιωτικής και δημόσιας χρηματοδότησης προς όφελος της καθημερινότητας των κατοίκων και της ανάπτυξης της Άνδρου, ώστε σταδιακά να καταλάβει την θέση, που του αναλογεί.

(Visited 82 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*