Άνδρος: 22χρονος σκοτώθηκε όταν η «γουρούνα» που οδηγούσε ο πατέρας του έπεσε σε γκρεμό

ασθενοφόρο Μόνιμη εγκατάσταση ασθενοφόρου στην Κόρωνο
Newsroom.
23/08/2024 17:31
 
 
 

 

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές της οικογένειας στην Άνδρο το πρωί της Παρασκευής. Μαζί με φίλους η οικογένεια είχε ταξιδέψει στο νησί των Κυκλάδων και σήμερα το πρωί ο 22χρονος Στάθης μαζί με τον πατέρα του γνωστό επιχειρηματία του Πύργου έκαναν μια βόλτα με “γουρούνα” που είχαν νοικιάσει στην περιοχή Στιβάρι στο Μπατσί.

Η «γουρούνα» που οδηγούσε ο 51χρονος πατέρας με συνεπιβάτη τον 22χρονο  γιο του, έπεσε σε γκρεμό, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί θανάσιμα.

Περίπου στις 10.30 η “γουρούνα” εξετράπη της πορείας του για άγνωστη αιτία, στο δρόμο από το Μπατσί προς τη Χώρα και έπεσε σε γκρεμό βάθους πέντε μέτρων. Από την πτώση, τραυματίστηκαν ο πατέρας στο χέρι και ο γιος στο κεφάλι. Με δυο οχήματα της Πυροσβεστικής να φτάνουν επί τόπου με πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι και ανέσυραν τους δύο τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Άνδρου.

Κατόπιν ειδοποιήθηκε ελικόπτερο για επείγουσα αεροδιακομιδή του 21χρονου που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Δυστυχώς, το εν λόγω σχέδιο ναυάγησε, καθώς ο νεαρός δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Γαυρίου.

(φωτό αρχείου)

Πηγή: ilialive.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 51 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*