Άνδρος: Συνεχίζονται τα προβλήματα στο τηλεοπτικό σήμα της Digea

Newsroom
18/05/2021 16:18
 
 
 

Τη συνεχιζόμενη προβληματική λήψη τηλεοπτικών σταθμών στην Άνδρο θίγει στην επιστολή του προς τα αρμόδια στελέχη της Digea, αλλά και όλους τους βουλευτές Κυκλάδων ο Αντιδήμαρχος του νησιού Δημήτρης Γιαννίσης.

Το προβληματικό τηλεοπτικό σήμα ταλαιπωρεί ολόκληρη την Άνδρο (από τη θέση του πομπού Αγίας Μαρίνας), κάτι που δεν συνέβαινε ποτέ στο παρελθόν, γιγαντώνοντας την δυσφορία μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών από κάθε περιοχή του νησιού.Η κατάσταση που επικρατεί έχει γίνει γνωστή στα στελέχη της Digea και με πρότερη επιστολή, χωρίς να έχουν προχωρήσει σε κάποια ενέργεια, γι’ αυτό και ο κ. Γιαννίσης ζητά εκ νέου την άμεση παρουσία τεχνικού κλιμακίου της εταιρείας στην Άνδρο. Τονίζει, μάλιστα, ότι είναι απόλυτη ανάγκη να θέσουν το πρόβλημα σε πρώτιστη προτεραιότητα επιλύοντας αμελλητί το ζήτημα, με δεδομένο ότι η εταιρεία είναι ο αποκλειστικός αρμόδιος – για το θέμα – φορέας.(Visited 226 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.