Νέο πρόγραμμα εμβολιασμού με Johnson & Johnson στην Άνδρο για τους κατοίκους άνω των 18 ετών

Newsroom
09/06/2021 20:24
 
 
 

 

Αρχίζει αύριο Πέμπτη 10 Ιουνίου στην Άνδρο το πρόγραμμα εμβολιασμού με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson για τους πολίτες άνω των 18 ετών.

Στόχος του προγράμματος (το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία του Δήμου Άνδρου με τη Διευθύντρια του Κ.Υ. Άνδρου Ευαγγελίας Λιαποπούλου, το Συντονιστικό Κέντρο ΓΕΕΘΑ και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας) είναι η πλήρης εμβολιαστική κάλυψη λόγω αύξησης πληθυσμού στο νησί τη θερινή περίοδο.

Όσοι και όσες είναι άνω των 18 ετών και επιθυμούν να εμβολιαστούν, μπορούν από αύριο, Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 να δηλώσουν μέσω e-mail στο koinonikaandros@gmail.com:
1. Ονοματεπώνυμο (με κεφάλαια), όπως αναγράφεται στη Βεβαίωση ΑΜΚΑ.
2. ΑΜΚΑ. Όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ, θα πρέπει να προβούν σε διαδικασία έκδοσης προσωρινού Αριθμού.
3. Τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό ή/και σταθερό).

Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να προσκομίζουν τα παραπάνω στοιχεία στον Δήμο Άνδρου (κτήριο Βούλγαρη, Χώρα, 1ος όροφος, υπόψη κας Ανύση) κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Για διευκρινίσεις ως προς τη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν στο 22823-60238 (Δευτέρα- Παρασκευή, 8.00-14.00). Συστήνεται να μην γίνεται χρήση της τηλεφωνικής γραμμής για την παροχή των απαιτούμενων στοιχείων, προκειμένου να μην εμφανίζονται λάθη στη σωστή εγγραφή των στοιχείων, που μπορεί να συμβεί με τον προφορικό λόγο.

(Visited 106 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.