Δήμος Άνδρου: «Αναβάθμιση και οικονομία στο Δημοτικό Φωτισμό»

Newsroom
09/07/2021 11:41
 
 
 

 

Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία και υπογράφηκε σύμβαση με την εταιρεία «ΒΑΣΗΛΙΟΣ Α.Ε.», ανάδοχο της δράσης «Υπηρεσία αναβάθμισης & αυτοματοποίησης συστημάτων ηλεκτροφωτισμού».

Με την εφαρμογή «έξυπνων» και σύγχρονων συστημάτων ηλεκτροφωτισμού, στόχος του Δήμου Άνδρου είναι να βελτιωθούν σημαντικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες, αλλά και να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή οικονομία σε χρηματικούς πόρους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ανάδοχος της σύμβασης θ’ αμείβεται αποκλειστικά με ποσοστό επί της μείωσης της κατανάλωσης του ρεύματος που θα επιτύχει, «εκμεταλλευόμενος» τις δυνατότητες της τεχνολογίας και αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τις υπηρεσίες προς τον πολίτη. «Αυτό σημαίνει ότι, σε καμιά περίπτωση, ο Δήμος, δηλαδή όλοι εμείς, δεν θα επιβαρυνθούμε οικονομικά απ’ την εν λόγω δράση» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου Άνδρου.

Παράλληλα, θα βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες (ποιότητα ηλεκτροφωτισμού, χρόνος αλλαγής λαμπτήρων, χρόνος και ποιότητα συντήρησης κτλ), ενώ – στο πλαίσιο της σύμβασης – ο ανάδοχος θα παρέχει υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης του συστήματος οδοφωτισμού για χρονικό διάστημα 10 ετών.

«Συνεχίζουμε με έξυπνες και σύγχρονες λύσεις τον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας υπηρετώντας τον βασικό μας στόχο, που είναι οι μέγιστες δυνατές υπηρεσίες προς τους πολίτες, με απόλυτο σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, στο περιβάλλον, στο αύριο του Νησιού μας» καταλήγει το δελτίο Τύπου του Δήμου.

(Visited 51 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*