Επίσκεψη Γιώργου Λεονταρίτη στην Φολέγανδρο – Συναντήσεις και δεσμεύσεις

Newsroom
16/09/2020 15:18
 
 
 

Στη Φολέγανδρο βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Αρχικά, συναντήθηκε στο Δημαρχείο με την Δήμαρχο του νησιού κα Ευθαλία Παπαδοπούλου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για θέματα που αφορούν στο νησί.

Ο κ. Λεονταρίτης δεσμεύθηκε για την πλήρη συντήρηση όλων των σχολικών μονάδων του νησιού, μέσω αύξησης της χρηματοδότησης του Δήμου από την Περιφερειακή Αρχή, γεγονός που θα επιτρέψει την διενέργεια όλων των απαραίτητων εργασιών στα σχολεία, όπου μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης πραγματοποίησε αυτοψία.

Επίσης, δεσμεύθηκε ότι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων θα αναλάβει να ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες (ολοκλήρωση μελετών – δημοπράτηση και παρακολούθηση) για την κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5 στη Φολέγανδρο, η οποία στερείται οποιουδήποτε χώρου άθλησης στο συγκεκριμένο άθλημα, ενώ ανακοίνωσε την πρόθεση της Περιφέρειας να επισκευάσει τις φθορές που έχουν υποστεί τα γήπεδα Volley και basket.

Σήμερα το πρωί ο κ. Λεονταρίτης επιθεώρησε το έργο της διαγράμμισης του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών εργασιών, ενώ επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο, το Περιφερειακό Ιατρείο και το Αστυνομικό Τμήμα του νησιού.

(Visited 67 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*