Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Κέας για τη συντήρηση και επισκευή των σχολείων του νησιού

Newsroom
27/05/2022 15:34
 
 
 

 

Τη σύναψη Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Κέας για την υλοποίηση του έργου «Συντηρήσεις – Επισκευές Σχολικών Κτιρίων Δ. Κέας (Β’ Φάση)» ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της.

Με τη Σύμβαση αυτή, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει την υποχρέωση μελέτης, δημοπράτησης, χρηματοδότησης και παρακολούθησης του έργου μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Το προς υλοποίηση έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 165.000€ και οι παρεμβάσεις συντήρησης και επισκευών αφορούν στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κέας. Πιο συγκεκριμένα οι εργασίες αφορούν στο Νηπιαγωγείο Βουρκαρίου, στο Δημοτικό Σχολείο Κορρησίας, στο Νηπιαγωγείο Ιουλίδας, στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου Κάτω Μεριάς, στο Νηπιαγωγείο Αγίου Νικολάου Κάτω Μεριάς, στο Δημοτικό Σχολείο Ιουλίδας και στο Γυμνάσιο με τάξεις Λυκείου και ΕΠΑΛ.

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης δήλωσε σχετικά:
«Συνεχίζουμε τα έργα βελτίωσης των σχολικών μονάδων των νησιών μας. Το πρόγραμμα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για τις συντηρήσεις των σχολικών μονάδων στα νησιά μας είναι από τα πλέον επιτυχημένα. Μέσα από αυτό κατορθώσαμε να προσφέρουμε στη νεολαία μας σύγχρονα και λειτουργικά σχολικά κτίρια. Γνωρίζοντας ότι υπάρχουν κι άλλες ανάγκες θα συνεχίσουμε την χρηματοδότηση των παρεμβάσεων για τη βελτίωση των σχολικών μονάδων».

(Visited 86 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*