«Κίμωλος: Αλλαγή Πλεύσης»: Τα προτεινόμενα θέματα συζήτησης κατά τη λογοδοσία της δημοτικής αρχής

Το νησί της Κιμώλου
Newsroom
20/02/2024 22:11
 
 
 

 

Τα προτεινόμενα θέματα συζήτησης για την πρώτη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιμώλου, που έχει προγραμματιστεί για τις 24 Φεβρουαρίου 2024 παρουσιάζει μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Κίμωλος: Αλλαγή Πλεύσης».

Τα θέματα περιλαμβάνουν τη συζήτηση για την εκ νέου μίσθωση ενός κτιρίου για τη λειτουργία ενός ΚΕΠ, τη σκοπιμότητα της παράλειψης συγκρότησης σημαντικών οργάνων του Δήμου όπως ο συμπαραστάτης του δημότη, τους απολογισμούς και ισολογισμούς των ετών 2016-2023, την άρνηση εκτέλεσης καθηκόντων άμισθου Αντιδημάρχου, και τον απολογισμό της εκμίσθωσης ενός δημοτικού ακινήτου στην περιοχή της Ψάθης.

Η ανακοίνωση της παράταξης «Κίμωλος: Αλλαγή Πλεύσης»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΜΩΛΟΥ ΠΕΡΙ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ
ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΣΑΡΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: Συζήτηση για την εκ νέου μίσθωση της περατωθείσης την 31.12.2023 σύμβασης της μίσθωσης του κτιρίου ιδιοκτησίας Νικολάου και Ανδρέα Χαλκιόπουλου, στην περιοχή «Σωτήρα» για τη λειτουργία εντός αυτής του ΚΕΠ Δήμου Κιμώλου.

ΑΦΕΝΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: Σκοπιμότητα της παράλειψης συγκρότησης σημαντικότατων οργάνων του Δήμου Κιμώλου, όπως ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης που θα έπρεπε να έχει καθοριστεί υποχρεωτικά έως το τέλος Φεβρουαρίου 2024 και η Τουριστική Επιτροπή που δεν μπορεί να λειτουργήσει την πλέον παραγωγική για αυτήν περίοδο.

ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΗΛΙΑΣ: Απολογισμοί, Ισολογισμοί και Αποτελέσματα Χρήσης ετών 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 και 2023 συμπεριλαμβανομένων των αντίστοιχων Απολογισμών της Σχολικής Επιτροπής και πώς θα αναπληρωθούν κατόπιν της κατάργησης της Οικονομικής Επιτροπής.

ΒΕΝΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ: Άρνηση εκτέλεσης καθηκόντων άμισθου Αντιδημάρχου που παρά την υποχρέωση παραμονής στον τόπο διορισμού του απουσιάζει σχεδόν δύο μήνες χωρίς την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιμώλου από την 9η Ιανουαρίου μέχρι και σήμερα και συζήτηση για την έως σήμερα προσφορά του στο Δήμο Κιμώλου.

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: Απολογισμός της εκμίσθωσης του Δημοτικού ακινήτου στην περιοχή της Ψάθης της Νήσου Κιμώλου, εκκρεμότητες παλαιάς μίσθωσης, επανεκτίμηση της χρήσης του, προσδιορισμός των αναγκών και προγραμματισμός της άμεσης επαναλειτουργίας του υπό το καθεστώς της νέας μίσθωσης.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 42 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*