Μύκονος: Αεροδιακομιδή εγκύου που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο

asthenoforo ekav mesa
Newsroom
07/06/2023 12:01
 
 
 

 

Η Μύκονος σε κατάσταση συναγερμού μετά το τροχαίο. Η έγκυος τραυματίστηκε και κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή της με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αθήνα

Το αυτοκίνητο που επέβαινε η έγκυος μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών όπως δείχνουν οι παρακάτω εικόνες. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, με τους γιατρούς να αποφασίζουν ότι πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν αεροδιακομιδή της κοπέλας στην Αθήνα. Η Μύκονος βρέθηκε για λίγες ώρες σε κατάσταση συναγερμού, με αστυνομικούς και γιατρούς να κάνουν τα πάντα, ώστε να μην χαθεί χρόνος.

Δύσκολες ώρες για μια έγκυο γυναίκα η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο στην Μύκονο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου αρχικά εισήχθη, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε νοσοκομείο της Αθήνας και έτσι στήθηκε αεροδιακομιδή με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η συνδρομή της Αστυνομίας και συγκεκριμένα της Ομάδας Ζήτα Θεσσαλονίκης -μέλη της οποίας βρίσκονται με απόσπαση στο νησί- ήταν πολύτιμη προκειμένου η τραυματίας να μεταφερθεί γρήγορα και με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Μυκόνου.

Η βοήθεια που πρόσφερε η Αστυνομία στην αερομεταφορά της εγκύου αλλά και οι εκτεταμένοι έλεγχοι που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα σε περιπτώσεις αυθαιρεσιών δόμησης και παραβίασης ωραρίου ή ηχορύπανσης από κέντρα διασκέδασης, φανερώνουν τον επαγγελματισμό, την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα που ενεργούν πλέον οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Μυκόνου.

VIDEO: MYKONOS LIVE TV

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 137 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*