Διάσημη πλοίαρχος από Μύκονο: «Πληρώσαμε 616 ευρώ για ψάρι, το Goldie»

Newsroom
30/06/2023 09:55
 
 
 

 

Για διακοπές στο νησί της Μυκόνου βρίσκεται αυτές τις μέρες η διάσημη πλοίαρχος Kate McCue. Πρόκειται για την πρώτη Αμερικανίδα καπετάνισσα μεγάλου κρουαζιερόπλοιου, ή οποία σε ηλικία 37 ετών ανέλαβε το τιμόνι του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου Celebrity Summit, της Celebrity Cruises.

Η Kate McCue επισκέφθηκε τα εστιατόρια του νησιού και είχε πολλά να πει. Είναι γνωστό ότι το τελευταίο διάστημα μεγάλα μέσα ενημέρωσης όπως ο Guardian, αλλά και travel bloggers έχουν σταθεί στις εξωφρενικές τιμές τις Μυκόνου, και η McCue δεν αποτελεί εξαίρεση.

Συγκεκριμένα, σε ένα από τα πρόσφατα βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό της στο TikTok, ο οποίος αριθμεί πάνω από 3,5 εκ. ακολούθους, η καπετάνισσα εκφράζει την απόγνωσή της για τις τιμές σε εστιατόριο της Μυκόνου. Όπως λέει χαρακτηριστικά, ψώνισε ένα φόρεμα από το νησί το οποίο ήταν φθηνότερο από το ψάρι που έφαγε στο νησί. “Το ψάρι κόστιζε 616 ευρώ, κάτι που δεν το γνώριζα. Δεν ρώτησα για τις τιμές του μενού, αρκέστηκα στις κριτικές και αυτό ήταν το πρώτο μου λάθος, γιατί πράγματι αυτοί οι άνθρωποι στο μαγαζί ήταν πολύ καλοί, το φαγητό ήταν εξαιρετικό, την όλη εμπειρία θα τη δοκίμαζα ξανά και ξανά, ωστόσο άλλη φορά θα ρωτούσα πόσο κάνει το φαγητό. Δεν έχω συνηθίσει σε τέτοια μέρη, ακόμη και στην ενήλικη ζωή μου δεν έχω συνηθίσει σε κάτι τέτοιο και άρα πήρα ένα μεγάλο μάθημα. Το ψάρι ήταν απολύτως νόστιμο και αποφασίσαμε να του δώσουμε ένα όνομα. Γιατί όταν κοστίζει τόσο, αξίζει ένα όνομα. Έτσι το βαφτίσαμε “Goldie” γιατί κυριολεκτικά με τόσα λεφτά μπορείς να αγοράσεις χρυσό. Αν πηγαίνεις σε ένα μέρος που δεν είσαι οικείος με αυτό και δεν αναγράφονται οι τιμές στο μενού, δεν είναι καθόλου ντροπή να ρωτήσεις πόσο κοστίζουν αυτά που παίρνεις”.

@captainkatemccue

This one tipped the “scales” for lessons learned. travel tip oops

♬ original sound – captainkatemccue

Πηγή: aftodioikisi.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 8.460 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*