Στην συντήρηση της πλακόστρωσης του Γιαλού προχωρά ο Δήμος Μυκόνου

Newsroom
14/05/2020 12:56
  •  
  •  
  •  

 

Την Τρίτη 19 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την συντήρηση του πλακόστρωτου της χερσαίας ζώνης Παλαιού Λιμένα (Γιαλός) στη Μύκονο, μετά από την ολοκλήρωση του ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού, με προϋπολογισμό 50.985,13 ευρώ (συμπ. ΦΠΑ 24%).

Προκειμένου να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για τις εργασίες, ο Γιαλός θα αποκλειστεί για τα οχήματα από την Παρασκευή 15 Μαΐου.

Επισημαίνεται πως οι διαγωνιστικές διαδικασίες για το συγκεκριμένο έργο ξεκίνησαν το 2018, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου κ. Τάκη Μάνεση να δηλώνει σχετικά: «Η συντήρηση της πλακόστρωσης στο Γιαλό της Μυκόνου αποτελεί ένα ακόμα έργο του προγράμματος μας, το οποίο υλοποιείται. Σε συνέχεια των απαραίτητων αδειοδοτήσεων από την Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, εκμεταλλευόμαστε το lockdown που έχει προκαλέσει η πανδημία και προχωράμε στην εκτέλεση του έργου, χωρίς να ενοχλούμε τους καταστηματάρχες και τους πολίτες. Σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να περιμένουμε το τέλος της σεζόν. Αναβαθμίζουμε τον Γιαλό της Μυκόνου και δίνουμε στη βιτρίνα του νησιού μας την εικόνα που αξίζει».

(Visited 54 times, 1 visits today)