Περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού στην Πάρο και στην Αντίπαρο

Newsroom
30/06/2022 16:44
 
 
 

 

Την Πάρο και την Αντίπαρο επισκέφθηκε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού, όπου είχε συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της Αυτοδιοίκησης, συμμετείχε σε κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις, ενώ συνομίλησε και με κατοίκους και επιχειρηματίες.

Στην Πάρο, η βουλευτής πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο, με τον οποίο συζήτησαν την πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν στο νησί, καθώς και θέματα καθημερινότητας που απασχολούν τους νησιώτες της Πάρου. Έπειτα, συναντήθηκε με τον Έπαρχο Πάρου κ. Κώστα Μπιζά, με τον οποίο συζήτησαν διεξοδικά την πορεία των έργων υποδομών στο νησί της Πάρου, τις δράσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε Πάρο και Αντίπαρο, καθώς και λύσεις σε ζητήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία.

«Στεκόμουν πάντα και θα συνεχίσω να στέκομαι αρωγός σε πρωτοβουλίες που βελτιώνουν το βιοτικό επίπεδο των Παριανών και αναβαθμίζουν το νησί.» δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Μονογυιού.

Στη συνέχεια, η βουλευτής έδωσε το παρών στα εγκαίνια της Προτομής του Μακαριστού Μητροπολίτου Παροναξίας Κυρού Αμβροσίου Β’, στο χώρο του Γηροκομείου Πάρου, παρουσία του Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικου και του Μητροπολίτη Θηβών και Αυλίδος κ.κ. Γεωργίου.

Επίσης, παρευρέθηκε στον 28ο Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Κυκλάδων, όπου και απηύθυνε χαιρετισμό. Έπειτα, συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών με αφορμή το διήμερο Πανήγυρι του ενοριακού ναού των Αγίων Αποστόλων που τιμά τους πολιούχους της περιοχής των Καμαρών Πέτρου – Παύλου και Αγ. Αποστόλων.

Τέλος, η κα Μονογυιού περιόδευσε στην Αντίπαρο και συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες για τα θέματα που τους απασχολούν, για την ιδιαίτερα καλή πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν και ζητήματα καθημερινότητας στο νησί.

(Visited 87 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*