Έναρξη μαθημάτων ανοιχτής θάλασσας από τον Ν.Ο. Πάρου

Newsroom
01/10/2022 15:27
 
 
 

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου σας ενημερώνει ότι ξεκινάει ο νέος κύκλος μαθημάτων ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας.

Σκοπός της σχολής είναι η γνωριμία των μαθητών με τη θάλασσα και την ναυτική τέχνη, αλλά και να φέρει όλο και περισσότερους ανθρώπους κοντά σε ένα από τα συναρπαστικότερα αθλήματα στον κόσμο.

Στόχος μας είναι μία πλήρης εισαγωγή στην ιστιοπλοΐα διδάσκοντας τις αρχές της ναυτοσύνης μαζί με άλλες δεξιότητες, όπως ο χειρισμός ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους με πανιά και μηχανή.

Τα μαθήματα θα γίνονται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές, πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ιστιοπλοΐας και πολυετή εμπειρία. Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των μαθημάτων και μετά από
γραπτές εξετάσεις, οι επιτυχόντες λαμβάνουν επίσημο δίπλωμα. Τα διπλώματα τα εκδίδει ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου με την ειδική αθλητική αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Με το δίπλωμα οι νέοι πλέον ιστιοπλόοι, θα μπορούν να κυβερνούν το δικό τους ή οποιοδήποτε ενοικιαζόμενο ιστιοφόρο σκάφος.

Για την παρακολούθηση του συγκεκριμένου τμήματος δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις, παρά μόνο γνώση κολύμβησης. Τα τμήματα θα ξεκινήσουν από το Σάββατο 22/10/2022 και θα είναι συνεχή επί έξι (6) Σαββατοκύριακα. Η θεωρία θα διδάσκεται στον Όμιλο καθημερινές και υπάρχει η δυνατότητα και της παρακολούθησης με ηλεκτρονικά μέσα.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 22840 21800 στη γραμματεία του ομίλου, για αποστολή e-mail στο info@parosnc.gr
Δηλώσεις συμμετοχής έως 15/10/2022

(Visited 103 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*