Ευχαριστήρια επιστολή για την Τελετή Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάρο

Newsroom
24/04/2024 13:32
 
 
 

 

Ευχαριστήρια επιστολή για την επιτυχή διεξαγωγή της Τελετής Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάρο του Δημάρχου Πάρου κ. Κώστα Μπιζά, της Αντιδημάρχου Πολιτισμού κας Άννας Κάγκανη Κορτιάνου και της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κας Φλώρας Λουκή δημοσιοποίησε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πάρου.

Ο κ. Μπιζάς και οι κυρίες Κάγκανη-Κορτιάνου και Λουκή εξέφρασαν τις ειλικρινείς ευχαριστίες τους σε όλους όσοι συνετέλεσαν με τη μαζική και θερμή υποστήριξή τους στην άψογη διοργάνωση της τελετής, κάνοντας το νησί να σταθεί αντάξιο της τιμής που του έγινε.

Αναλυτικά, η επιστολή έχει ως εξής:
Η τελετή που διοργάνωσε ο Δήμος Πάρου για να υποδεχθεί και να τιμήσει την Ολυμπιακή φλόγα στο νησί μας, χαρακτηρίσθηκε από υψηλό πολιτισμικό επίπεδο, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και εξωστρέφεια.

Είμαστε όλοι μας ικανοποιημένοι που δημότες και επισκέπτες, παρακολούθησαν και συμμετείχαν στην διαδρομή της Ολυμπιακής φλόγας των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων «ΠΑΡΙΣΙ 2024», στους δρόμους της Πάρου, επευφημώντας και χειροκροτώντας τους λαμπαδηδρόμους που μετέφεραν την φλόγα της ελπίδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Ιωάννης Βρούτσης, ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος, ο Εκπρόσωπος της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων «PARIS 2024» κ. Alexandre Diebolt, ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας κ. Αθανάσιος Βασιλειάδης, ο Επίτιμος Πρόξενος της Γαλλίας στη Σύρο και στην Πάρο κ. Γιώργος Ευριπιώτης, ο Έπαρχος Π.Ε. Πάρου κ. Βαζαίος Πετρόπουλος, οι Διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους λαμπαδηδρόμους, τους συνοδούς, τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και τους τοπικούς φορείς που συνέδραμαν στην άρτια διοργάνωση, το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, το Λιμεναρχείο, την Πυροσβεστική υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Κυκλάδων, τις υπηρεσίες καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού Δήμου Πάρου, την Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού, το τμήμα Κοινόχρηστων χώρων Δήμου Πάρου, τον σκηνοθέτη κ. Πάνο Κέκα, για την αφιλοκερδή και πολύτιμη συμβολή του καθώς και την συντονίστρια της εκδήλωσης κα Γεωργία Παπαδοπούλου.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στην υψίφωνο κα. Ευδοκία Μωησίδου για την εξαίρετη απόδοση του ύμνου των Ολυμπιακών Αγώνων, στη χορωδία του Ωδείου «Μυθωδία» που έψαλε τον Εθνικό ύμνο της Γαλλίας υπό την διεύθυνση της κας. Μαρουλίας Κοντού, στη χορωδία του Π.Σ. «Αρχίλοχος» που έψαλε τον Εθνικό μας ύμνο, υπό την διεύθυνση της κας. Κωνσταντίνας Ανδρεάκου, το 2ο Δημοτικό σχολείο Παροικίας και την δασκάλα κα. Μαρία Τσουκνίδα που παρουσίασαν την παράσταση «Μία φλόγα, μία ιστορία, ένα ταξίδι», τον μουσικό Νίκο Οικονομίδη και την Κυριακή Σπανού που συμμετείχαν πρόθυμα και αφιλοκερδώς ντύνοντας με όμορφα παραδοσιακά τραγούδια το φινάλε της εκδήλωσης, τον μουσικό Νίκο Γαβρά, τα 5 τοπικά χορευτικά μας συγκροτήματα, «ΤΕΧΝΗΝΤΑΡΙ», Μουσικοχορευτικό συγκρότημα «Νάουσα Πάρου», Χορευτικό Όμιλο Νάουσας, Σύλλογος Γυναικών Πάρου «ΑΡΗΙΣ», Χορευτική ομάδα Π.Σ. «Σκόπας ο Πάριος».

Επίσης, ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Αμπελά, για την άψογη παραδοσιακή υποδοχή του στο λιμανάκι του χωριού, το Ι.Π. Παναγίας Εκατονταπυλιανής και τον κ. Γεώργιο Πίτα για την προσφορά των δώρων στα μέλη της αποστολής, τον Σύλλογο Γυναικών Νάουσας για τις ευωδιαστές ανθοδέσμες που προσέφερε στους επισκέπτες, όλους τους Πολιτιστικούς συλλόγους, τους Αθλητικούς συλλόγους Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ, Α.Ο.Π., ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ, Ν.Ο.Π., ΝΑΪΑΣ, το Σύλλογο Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας, Π.Σ. Αγκαιριάς, Π.Σ. Αρχίλοχος, το ΓΕΛ Πάρου, τους μαθητές και εκπαιδευτικούς των νηπιαγωγείων και των Δημοτικών σχολείων Παροικίας, Νάουσας, Κώστου και Λευκών για τα εκπληκτικά δρώμενα που παρουσίασαν κατά μήκος της διαδρομής της Ολυμπιακής φλόγας στο παραλιακό μέτωπο της Παροικίας και για την άριστη συνεργασία τους. Τον κ. Μανώλη Φωκιανό υπεύθυνο συντονιστή των εθελοντών μας.

Ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολλούς χορηγούς μας που πρόθυμα στήριξαν αυτή τη σπουδαία εκδήλωση. Τον κ. Βαγγέλη Καπούτσο για την ηχητική κάλυψη, την εταιρεία General Cleaning Paros του κ. Πέτρου Κουκλάκη για την δωρεάν παροχή υπηρεσιών καθαρισμού της πλατείας Μαντώ Μαυρογένους, το catering «ΜΑΡΙΟΣ», τα οινοποιία των κ. Μανώλη Μωραΐτη και κ. Γιώργου Μωραΐτη, την «Φυτοτεχνική» κ. Κώστα Σιφναίου, την Blue Star Ferries, το κατάστημα Ν. Γκρόζος, την κα Χριστίνα Σαραφίδου, το κατάστημα Νεωτερισμών του κ. Ελευθέριου Πώλου, το Πρατήριο καυσίμων του κ. Αλέξανδρου Τσαλίκη, τον κ. Βασίλη Καλούτση, την κ. Γεωργία Σπανοπούλου, το κατάστημα PARARAΜ Στάθης Ρούσσος, την εταιρεία Digital Paros, τον φωτογράφο κ. Γεώργιο Καρατζά, τον κ. Απόστολο Παντελαίο, τον κ. Στέλιο Μαλαματένιο, τις κα Μιχαηλία και κα Μαρίζα Ρούσσου, τον κ. Στέλιο Φραγκούλη, τον ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ TRAVEL και τον κ. Βαγγέλη Καρποδίνη, το ΚΤΕΛ Πάρου, την κα Κατερίνα Δαφερέρα και τον κ. Ιωάννη Πετρόπουλο.

Τέλος, ευχαριστούμε εγκάρδια όλους τους συνδημότες μας για την μαζική και θερμή υποστήριξή τους σε αυτή τη σημαντική για το νησί μας, δράση του Δήμου μας.

Όλοι μαζί, σε μια κοινή προσπάθεια, συμβάλλατε στην άψογη διοργάνωση της Τελετής υποδοχής της Ολυμπιακής φλόγας στο νησί μας. Σταθήκαμε αντάξιοι αυτής της εξαιρετικής τιμής για το νησί μας και τα καταφέραμε! Σας ευχαριστούμε ειλικρινά όλους!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 49 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*