Παροικιά: Αστυνομική επιχείρηση εκκαθάρισης κοινόχρηστων χώρων από παράνομη κατασκήνωση Ρομά

Newsroom
09/07/2024 11:13
 
 
 

 

Αστυνομική επιχείρηση εκκαθάρισης πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο δημοτικό πάρκινγκ 3 και στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στην Παροικία, όπου παρανόμως έχουν κατασκηνώσει Ρομά.

Η συντονισμένη επιχείρηση, στην οποία πήραν μέρος δυνάμεις τόσο του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, όσο και της δημοτικής αστυνομίας, είχε σκοπό την εκκαθάριση των κοινόχρηστων χώρων. Στο πλαίσιο αυτό, απομακρύνθηκαν όλα τα παρανόμως τοποθετημένα αντικείμενα και μετά από έλεγχο των αστυνομικών, διαπιστώθηκαν παραβάσεις και βεβαιώθηκαν πρόστιμα.

Η επιχείρηση, έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Χριστόδουλου Μαούνη, με τη συνδρομή και υπαλλήλων της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Πάρου.

Με σχετική δήλωσή του, ο κ. Μαούνης ανέφερε: «Παρά την ελλιπή στελέχωση, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας, καθημερινά καταβάλλει μεγάλο αγώνα για να διατηρεί καθαρούς όλους τους δημόσιους χώρους του νησιού μας. Στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, συνεχίζουμε καθημερινά και αδιάλειπτα να είμαστε στο πλευρό του Παριανού πολίτη και επιχειρηματία και προσπαθούμε συνεχώς να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα για το νησί μας».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 130 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*