Πάρος: Αντιδήμαρχος σε ρόλο οδηγού φορτηγού λόγω έλλειψης προσωπικού

Newsroom
11/07/2024 09:47
 
 
 

 

Η μεγάλη υποστελέχωση στον τομέα καθαριότητας ώθησε αντιδήμαρχο στην Πάρο να ζητήσει από τον δήμαρχο Κώστα Μπιζά να μπορεί να οδηγεί φορτηγό αποκομιδής απορριμμάτων, όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο.

Ο λόγος για τον Χριστόδουλο Μαούνη, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος οδήγησης Γ’ κατηγορίας, φορτηγού οχήματος και προσφέρθηκε να προσφέρει αμισθί τις υπηρεσίες του, προκειμένου να διευκολύνει τους υπαλλήλους της καθαριότητας, που – ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες – καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να κρατήσουν την Πάρο καθαρή.

Έτσι, ο δήμαρχος Πάρου κ. Μπιζάς προχώρησε σε συμπλήρωση προηγούμενης απόφασής του, που αφορά την έγκριση κατ’ εξαίρεση άδεια οδήγησης οχημάτων του Δήμου Πάρου από υπαλλήλους και αιρετούς του Δήμου.

Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει τα εξής:
Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 647/2024 απόφαση του, συμπληρώνει την υπ’ αρίθμ. 263/2024 (ΑΔΑ: ΨΣΤΒΩΞΓ-77Λ) απόφαση Δημάρχου, που αφορά την έγκριση κατ’ εξαίρεση άδεια οδήγησης οχημάτων του Δήμου Πάρου από υπαλλήλους και αιρετούς του Δήμου.

Με αφορμή την απόφαση του Δημάρχου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Χριστόδουλος Μαούνης, με σχετική δήλωσή του, αναφέρει:
«Για να ανταποκριθούμε στην μεγάλη πίεση των καλοκαιρινών μηνών, λόγω της μεγάλης έλλειψης προσωπικού στον τομέα καθαριότητας που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, ωθήθηκα στο να ζητήσω από τον Δήμαρχο Πάρου, κ. Κώστα Μπιζά, μιας και είμαι κάτοχος διπλώματος οδήγησης Γ’ κατηγορίας, φορτηγού οχήματος, να εγκρίνει την κατ’ εξαίρεση άδεια οδήγησης οχημάτων του δήμου από αιρετούς, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία.

Θα είμαι στις επάλξεις όποτε το ζητήσει η Υπηρεσία, προκείμενου να προσφέρω τις υπηρεσίες μου αμισθί και να διευκολύνω τον υπεράνθρωπο αγώνα που δίνουν καθημερινά οι υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε στην προστασία και αναβάθμιση της αισθητικής του νησιού μας, ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα γιατί η καθαριότητα της Πάρου είναι υπόθεση όλων μας!».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 72 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*