Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πάρου – Αντιπάρου: «Ο Δήμαρχος δεν ασχολείται με τα ουσιαστικά προβλήματα του νησιού»

dimarxeio parou
Newsroom
25/07/2020 16:50
 
 
 

Για προϊούσα αποσύνθεση της δημοτικής αρχής κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Πάρου-Αντιπάρου, επικεντρώνοντας την κριτική της στο πρόσωπο του Δημάρχου κ. Κωβαίου και την δημοτική πλειοψηφία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο «εμφύλιος» μεταξύ των μελών της δημοτικής αρχής δεν συμβάλλει στην αντιμετώπιση των πολλών και σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Πάρος, ενώ ταυτόχρονα ο δήμαρχος παραμένει απλός θεατής, λειτουργώντας μόνο επικοινωνιακά.

Γι’ αυτό και η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τις υγιείς δυνάμεις του νησιού, σε όποιον πολιτικό χώρο και αν βρίσκονται, να αντιδράσουν και να υποχρεώσουν τον κ. Κωβαίο να ασχοληθεί σοβαρά με το έργο που του ανέθεσε το εκλογικό σώμα της Πάρου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Παρακολουθούμε με μεγάλη ανησυχία τις εξελίξεις που συντελούνται στην παράταξη που διοικεί το Δήμο και που αντικειμενικά λειτουργούν διαλυτικά στην όποια προσπάθεια αντιμετώπισης των πολλών και σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νησί μας.

Δεν πέρασε χρόνος από την ανάληψη των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής και οι αντιθέσεις μεταξύ των μελών της έφτασαν σε σημείο να ανταλλάσσονται εκφράσεις και χαρακτηρισμοί πεζοδρομίου, να παραιτούνται αντιδήμαρχοι, να υβρίζονται οι υπάλληλοι του Δήμου σκαιότατα και αντιδήμαρχος να χειροκροτεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ομιλία του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, δηλώνοντας ότι συμφωνεί με το περιεχόμενό της!

Και ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Δήμαρχος παραμένει απλός θεατής, λειτουργεί επικοινωνιακά χωρίς να ασχολείται ουσιαστικά με τα σοβαρά προβλήματα που ταλαιπωρούν το νησί και μοιράζει λεφτά σε επικοινωνιακά μέσα με μηδενική απήχηση.

Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση προϊούσας αποσύνθεσης της δημοτικής αρχής, με τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα να κινούνται με ρυθμούς χελώνας, με τη ρύπανση του ναυαγίου να συνεχίζεται, με το Κέντρο Υγείας να παραμένει ελλειμματικό και την καθημερινότητα να χωλαίνει απαράδεκτα κυρίως στον τομέα της καθαριότητας, καλούμε τις υγιείς δυνάμεις του νησιού, σε όποιον πολιτικό χώρο και αν βρίσκονται, να αντιδράσουν και να υποχρεώσουν το Δήμαρχο να ασχοληθεί σοβαρά με το έργο που του ανέθεσε το εκλογικό σώμα της Πάρου.

(Visited 61 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*