Ευχαριστήρια επιστολή Κωβαίου προς Ζαννετίδη για την χρηματοδότηση εκσυγχρονισμού των Δημοτικών Σφαγείων

Newsroom
19/10/2020 11:48
 
 
 

Τις ευχαριστίες του προς την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τοµέα Φιλήμονα Ζαννετίδη εξέφρασε ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος για το πνεύµα συνεργασίας και αλληλεγγύης, αλλά και την άµεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του Δήμου για χρηµατοδότηση του εκσυγχρονισµού των ∆ηµοτικών Σφαγείων Πάρου.

«Το αµέριστο ενδιαφέρον σας και οι συµβουλές σας, αποδείχθηκαν πολύτιµες για την στήριξη της οικονοµίας και του κτηνοτροφικού κόσµου της Πάρου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, με το πλήρες κείμενο της επιστολής να έχει ως εξής:

Προς: Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα και Αγροτικής Οικονομίας Νοτίου Αιγαίου κ. Φιλήµονα Ζαννετίδη

Κύριε Αντιπεριφερειάρχη,
Εκ µέρους του ∆ηµοτικού Συµβουλίου και των υπηρεσιών του ∆ήµου Πάρου, νιώθω την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω για το πνεύµα συνεργασίας και αλληλεγγύης που επέδειξε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και εσείς προσωπικά ως θεµατικός Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τοµέα και την άµεση ανταπόκρισή σας στο αίτηµά µας για την χρηµατοδότηση του εκσυγχρονισµού των ∆ηµοτικών Σφαγείων Πάρου.

Το αµέριστο ενδιαφέρον σας και οι συµβουλές σας ως προς τη βέλτιστη διαχείριση των σφαγείων και την ανάληψη πρωτοβουλιών για την τόνωση του πρωτογενή τοµέα του νησιού, που προέρχονται από τις γνώσεις σας και την πολυετή εµπειρία σας, αποδείχθηκαν πολύτιµες για την στήριξη της οικονοµίας και του κτηνοτροφικού κόσµου της Πάρου.

Εκτιµώ ειλικρινά την αρωγή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε θέµατα που αφορούν την ανάπτυξη και την ευηµερία της τοπικής κοινωνίας και είµαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί και στο µέλλον.

(Visited 81 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*