Ο σκύλος «ξετρύπωσε» επιβάτη του Blue Star Naxos με ναρκωτικά

Newsroom
05/02/2021 15:17
 
 
 

 

Στη σύλληψη ενός 47χρονου ημεδαπού προέβησαν χθες το απόγευμα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών (ΠΟΔΙΝ) του Τμήματος Ασφάλειας και Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράβαση του νόμου «περί εξαρτησιογόνων ουσιών».

Ειδικότερα, και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr ο έλεγχος έγινε στο Blue Star Naxos και ο 47χρονος, όπως διαπιστώθηκε από το εισιτήριο του, είχε προορισμό την Πάρο όπου θα διοχέτευε τα ναρκωτικά.

Οι έλεγχοι των στελεχών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών έγιναν στο Blue Star Naxos, προ του απόπλου του από το λιμάνι του Πειραιά (στις 16:20) και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ-9 «BRUTUS», κατελήφθη ο 47χρονος να έχει στην κατοχή του τα εξής:

-εντός χειραποσκευής του, μία πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους εξήντα γραμμαρίων (60gr) και,

-μία πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους σαράντα γραμμαρίων (40 gr),

-στην τσέπη του μπουφάν του, τρία αυτοσχέδια τσιγάρα με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο 47χρονος προμηθεύτηκε τις ναρκωτικές ουσίες στην πλατεία Βάθης από άγνωστο αλλοδαπό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανευρεθέντα ναρκωτικά τα οποία θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

(Visited 2.292 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*