Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα στη Σαντορίνη

Newsroom
25/11/2022 15:47
 
 
 

 

Τη Σαντορίνη επισκέφθηκε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας, όπου συμμετείχε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων, ενώ είχε και συνάντηση εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης 22 Νοεμβρίου, ο κ. Φόρτωμας παρακολούθησε τον Εσπερινό στη Μητρόπολη, για τον εορτασμό των ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Θήρας, κ. Αμφιλόχιου, χοροστατούντος και του Μητροπολίτη Σύρου, κ. Δωροθέου, αλλά και άλλων Μητροπολιτών και Αρχιερέων, καθώς και πλήθους πιστών. Στο τέλος της ημέρας, ο κ. Φόρτωμας παρευρέθηκε σε επίσημο γεύμα που διοργανώθηκε προς τιμήν του Μητροπολίτη.

Το πρωί της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου, ο βουλευτής Κυκλάδων παρευρέθηκε στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό του Αγίου Αμφιλόχιου, μαζί με εκπροσώπους του Δήμου και της Περιφέρειας.

Την ίδια ημέρα, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, με την Νέα Εντεταλμένη Σύμβουλο Ελένη Μπορμπουδάκη, η οποία αναλαμβάνει και τη θέση της αντιπροέδρου της ΑΕΜΥ, τον πρόεδρο της ΑΕΜΥ Κύριλλο Παπακυρίλου, τη Διευθύνουσα Σύμβουλο Μιρέλλα Θεοδωροπούλου και την παιδίατρο Καλλιόπη Καραμολέγκου, μέλος του Δ.Σ. Ο κ. Φορτωμας συνεχάρη την κ. Μπορμπουδάκη για την νέα της θέση, της ευχήθηκε καλή αρχή στα νέα της καθήκοντα και συζήτησαν για τα καίρια ζητήματα που απασχολούν το Νοσοκομείο.


Κατά την παραμονή του στη Σαντορίνη, ο Φίλιππος Φόρτωμας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού και να συζητήσουν για θέματα καθημερινότητας.
Ο κ. Φόρτωμας στο τέλος της επίσκεψής του, δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που παρευρέθηκα στη Σαντορίνη για τον εορτασμό των ονομαστηρίων του Μητροπολίτη κ.κ. Αμφιλόχιου, ενός πνευματικού ανθρώπου, δραστήριου, που έχει πολλά να προσφέρει στο νησί. Η συνάντηση που είχα στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας με την κ. Μπορμπουδάκη μου έδωσε τη βεβαιότητα ότι η εμπειρία της και η διάθεσή της, θα συνδράμει ιδιαίτερα στην αναβάθμιση του νοσοκομείου και στην ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας τόσο των μονίμων κατοίκων, όσο και των επισκεπτών του νησιού, που αποτελεί έναν από τους βασικούς τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως. Συνεχίζουμε μαζί!».

(Visited 188 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*