Παρέμβαση του Νίκου Ζώρζου για τα απορρίμματα στη Σαντορίνη (video)

Newsroom
14/12/2022 20:37
 
 
 

 

Τις τελευταίες ημέρες λόγω της κατάστασης που έχει περιέλθει ο ΧΑΔΑ συζητείται το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Η Θηραϊκή Πολιτεία δυόμιση χρόνια τώρα έχει επανειλημμένως ενημερώσει τους δημότες με αρκετά δελτία τύπου και συνεντεύξεις και επίσης έχει αποστείλει υπόμνημα – πρόταση για τη λύση του προβλήματος με αποδέκτες τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου, την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, τον Υπουργό Περιβάλλοντος, τον Γενικό Γραμματέα Απορριμμάτων και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας.

Από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ζητήθηκε στις 31 Αυγούστου 2020 η σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να αποφασιστεί άμεσα η έναρξη της πρώτης φάσης ΟΕΔΑ, παράλληλα με την άμεση παύση του ενεργού ΧΑΔΑ όπως ήδη είχε δρομολογηθεί από τον Δήμο στο παρελθόν, στη θέση που έχει αξιολογηθεί με πρώτο βήμα την κήρυξη αναγκαστικής σύστασης δουλείας καθώς και δουλείας διόδου, των ακινήτων που αναφέρονται στις 12165/2014, 9991/2014 και 940/2014 αποφάσεις του Δημάρχου Θήρας.

(Visited 22 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.