Δήλωση Δημάρχου Θήρας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Newsroom
02/03/2023 12:01
 
 
 

 

Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες σε όλα τα κτίρια του Δήμου Θήρας, με τον Δήμαρχο Αντώνη Σιγάλα να εκφράζει τα συλλυπητήρια της τοπικής κοινωνίας, αλλά και τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Σιγάλα:

Συγκλονισμένοι παρακολουθούμε, μαζί με την υπόλοιπη Ελληνική κοινωνία, την εθνική τραγωδία που προκάλεσε το τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Λάρισα και βύθισε στο πένθος και την οδύνη δεκάδες οικογένειες.

Η απώλεια τόσων ανθρώπων, νέων στη πλειοψηφία τους, επιβάλλει την ενδελεχή διερεύνηση των αιτίων, την απόδοση ευθυνών και τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την αποτροπή παρόμοιων ατυχημάτων στο μέλλον.

Ως Δήμος Θήρας, συμμετέχοντας στο Εθνικό πένθος και διερμηνεύοντας τα αισθήματα του συνόλου της Σαντορινιάς κοινωνίας, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων και αποφασίζουμε να υψωθούν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα κτίρια του δήμου.

(Visited 30 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.