Κατάστημα ΕΛΤΑ Εμπορείου: Ανοιχτό 3 φορές την εβδομάδα για 1 ½ ώρα κάθε φορά!

Newsroom
06/12/2023 17:14
 
 
 

 

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, για περίπου1 ½ ώρα κάθε φορά, θα παραμένει ανοιχτό το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Εμπορείο Θήρας για την εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς η ΕΛΤΑ ΑΕ δεν έκανε δεκτό το επί της αρχής αίτημα για συνέχιση της λειτουργίας του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππου Φόρτωμα (ο οποίος είχε παραστεί στη συνάντηση της 8ης Νοεμβρίου 2023 μεταξύ των αρμοδίων του Υπερταμείου και της ΕΛΤΑ ΑΕ και αιρετών της Σαντορίνης), ο Διευθύνοντας Σύμβουλος των ΕΛΤΑ κ. Γρηγόριος Σκλήκας έκανε γνωστό την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023, ότι εγκρίθηκαν, στο σύνολό τους, οι προτάσεις που υποβλήθηκαν, στο πλαίσιο της ανωτέρω συνάντησης. Δηλαδή:
1ον Οριστικοποιήθηκε η αναμόρφωση του δρομολογίου του αγροτικού ταχυδρόμου από δύο σε τρεις φορές την εβδομάδα. Ως εκ τούτου, οι πολίτες θα εξυπηρετούνται στο Κατάστημα ΕΛΤΑ του Εμπορείου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, για περίπου1,5 ώρα.

2ον Ο αγροτικός ταχυδρόμος θα εξακολουθήσει να κάνει επίδοση γραμμάτων και συντάξεων, όπως πριν. Όποιος είχε ζητήσει επίδοση θα συνεχίσει να τη λαμβάνει κατ’βοίκον, με δυνατότητα να προστεθεί οποιοσδήποτε άλλος το επιθυμεί.

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Φόρτωμας εκφράζει την ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή, κάνοντας λόγο για δικαίωση των προσπαθειών που καταβλήθηκαν τόσο από τον ίδιο, όσο κι από τους αιρετούς εκπροσώπους του Εμπορείου Θήρας, «με απόλυτο και μοναδικό γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών».

«Η αποδοχή των ως άνω προτάσεων αποτελεί μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη και η εφαρμογή τους θα εξομαλύνει σε έναν μεγάλο βαθμό τις αρνητικές συνέπειες της αναστολής της λειτουργίας του καταστήματος στο μεγαλύτερο χωριό των Κυκλάδων» επισημαίνει σχετικά ο βουλευτής και συμπληρώνει ότι κατά της ως άνω απόφασης (σ.σ. αναστολής λειτουργίας του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο Εμπορείο) είχε ασκηθεί και ενδικοφανής προσφυγή από την νεοεκλεγείσα Έπαρχο Θήρας Ιουλία Καραμολέγκου και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Θήρα Νικόλαο Ζώρζο, «αναδεικνύοντας ότι το κλείσιμο του καταστήματος είναι ένα δυσανάλογα επαχθές και απρόσφορο μέτρο».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 116 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*