Παύλος Χρηστίδης: Η κυβέρνηση δεν προστατεύει τη βιωσιμότητα της Σαντορίνης

Newsroom
05/02/2024 23:54
 
 
 

 

Στη Σαντορίνη περιόδευσε την Παρασκευή και το Σάββατο 2 και 3 Φεβρουαρίου 2024 ο Παύλος Χρηστίδης, Βουλευτής Νοτίου Τομέα Β3’ Αθηνών. Ο κ. Χρηστίδης είχε σειρά επαφών και επισκέψεων στο πλαίσιο ενημέρωσης του για θέματα που αφορούν το Κυκλαδίτικο νησί.

Μεταξύ άλλων είχε συναντήσεις με τη διοικήτρια του νοσοκομείου Σαντορίνης με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και φορέων. Ο κ. Χρηστίδης ήταν ομιλητής στην πολιτική εκδήλωση και κοπή πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Σαντορίνης όπου μεταξύ άλλων στην ομιλία του τόνισε ότι «εδώ, από τη Σαντορίνη, το πιο ισχυρό brand του ελληνικού τουρισμού, η αποτυχία της ΝΔ να ενισχύσει τις δομές και την ασφάλεια του νησιού, καθώς την βιωσιμότητα του τουριστικού προϊόντος δείχνει ότι κάτω από τα πυροτεχνήματα της επικοινωνίας, το επιτελικό κράτος έχει αποτύχει».

Η ανακοίνωση του κ. Χρηστίδη

Την Παρασκευή, παρέστη στην δοξολογία του εορτασμού της Υπαπαντής, πολιούχου των Φηρών και λίγο αργότερα επισκέφθηκε το νοσοκομείο Σαντορίνης, όπου ενημερώθηκε από τη Διοικήτρια για την κατάσταση της μονάδας υγείας του νησιού και παρευρέθηκε στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε στο νοσοκομείο.

Το βράδυ της Παρασκευής επισκέφτηκε την Παναγία Σέργαινα στο Βόθωνα.

Το Σάββατο, ο Παύλος Χρηστίδης είχε συναντήσεις στο Δημαρχείο Θήρας, καθώς επίσης και με την Έπαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη Θήρας, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού.

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Σαντορίνης.

Τέλος, ο κ. Χρηστίδης ήταν ομιλητής στην πολιτική εκδήλωση και κοπή πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Σαντορίνης όπου ανέφερε:

«Επτά χρόνια πριν, επισκέφτηκα τη Σαντορίνη ως εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ. Υπήρχαν πολλοί τότε που θεωρούσαν ότι το Κίνημα έχει κλείσει τον κύκλο του, άλλοι που θεωρούσαν ότι θα γίνει δεκανίκι είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε της ΝΔ. Τους διαψεύσαμε μαζί. Επτά χρόνια μετά, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο και έτοιμο να κάνει την μεγάλη επιστροφή. Μια επιστροφή που θα σηματοδοτήσει την ελπίδα και το δρόμο προς μια Ελλάδα πιο δίκαιη, πιο ισχυρή ,πιο εξωστρεφή. Και εδώ, από τη Σαντορίνη, το πιο ισχυρό brand του ελληνικού τουρισμού, η αποτυχία της ΝΔ να ενισχύσει τις δομές και την ασφάλεια του νησιού, καθώς την βιωσιμότητα του τουριστικού προϊόντος δείχνει ότι κάτω από τα πυροτεχνήματα της επικοινωνίας, το επιτελικό κράτος έχει αποτύχει».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 55 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*