Λεονταρίτης: «Παραδίδουμε στη Σαντορίνη ένα πλήρως ανακατασκευασμένο επαρχιακό οδικό δίκτυο»

Newsroom
15/03/2024 00:41
 
 
 

 

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε ο Χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης στη Σαντορίνη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί, ο Γιώργος Λεονταρίτης πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Νίκο Ζώρζο, παρουσία της επάρχου Ιουλίας Καραμολέγκου και του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χαράλαμπου Δαρζέντα.

Συζητήθηκαν αναλυτικά όλα τα θέματα του νησιού με επίκεντρο την ολοκλήρωση του στρατηγικής σημασίας έργου της ασφαλτόστρωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου που οδηγεί στο λιμάνι του Αθηνιού, το οποίο καθίσταται πλέον σύγχρονο, ασφαλές και αναβαθμίζει ποιοτικά και αισθητικά το τοπίο.

Επίσης, συζητήθηκε το πρόγραμμα των ασφαλτοστρώσεων που θα πραγματοποιήσει η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και σε άλλα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Σαντορίνης, δεδομένου ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και συντονισμός με τη ΔΕΥΑΘ.

Η επίσκεψη του κ. Λεονταρίτη ολοκληρώθηκε με την παρουσία του στη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου.

Σε δήλωσή του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αναφέρει:
«Παραδίδουμε στους κατοίκους και στα εκατομμύρια των επισκεπτών της Σαντορίνης το πλήρως ανακατασκευασμένο επαρχιακό οδικό δίκτυο που συνδέει το λιμάνι με την ενδοχώρα της Σαντορίνης.
Όμως δεν σταματάμε εδώ. Εντός του Απριλίου θα έχουν ολοκληρωθεί και άλλα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου, το οποίο μετά τις παρεμβάσεις που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια σε πολλά σημεία του έχει βελτιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η συνεργασία μας με το δήμαρχο, το δημοτικό συμβούλιο και τους φορείς του νησιού πρέπει να θεωρείται δεδομένη σε όλα τα επίπεδα».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 52 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*