Αυτοψία Λεονταρίτη στα έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου σε Αθηνιό και Μονόλιθο

Newsroom
12/06/2020 14:25
 
 
 

 

Αυτοψία στα έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου στις περιοχές του Αθηνιού και του Μονόλιθου στη Σαντορίνη πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, συνοδευόμενος από τον Έπαρχο Θήρας Χαράλαμπο Δαρζέντα, υπηρεσιακά στελέχη και τους αναδόχους που είναι υπεύθυνοι για τα έργα.

Αναφερόμενος στις συγκεκριμένες παρεμβάσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού, ο κ. Λεονταρίτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών, αλλά και την αισιοδοξία του για την ταχεία και απρόσκοπτη ολοκλήρωση τους, τονίζοντας – για μία ακόμη φορά – ότι οι μέχρι σήμερα καθυστερήσεις στην έναρξη των εργασιών οφείλονταν στο δαιδαλώδες θεσμικό πλαίσιο εκτέλεσης των δημοσίων έργων.

«Δύο μεγάλα έργα, ζωτικής σημασίας για το νησί της Σαντορίνης, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με γοργούς ρυθμούς, με την πρόοδο των εργασιών να είναι απολύτως ικανοποιητική» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης, που βρίσκεται από χθες στο νησί και θα έχει σειρά επαφών με τοπικούς θεσμικούς παράγοντες.

Αύριο ο κ. Λεονταρίτης θα υποδεχθεί τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος θα μεταβεί στη Σαντορίνη, σε μία συμβολική κίνηση για το άνοιγμα του τουρισμού.

(Visited 108 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*