Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Θήρας: «Fake News της ΝΔ η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ Θηρασιάς και Ανάφης»

Newsroom
18/09/2020 11:15
 
 
 

 

Για διασπορά ψευδών ειδήσεων περί δήθεν κατάργησης του ΕΝΦΙΑ στην Θηρασιά και την Ανάφη κατηγορεί την Τ.Ο. της ΝΔ η συντονιστική επιτροπή της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Θήρας.

Η Συντονιστική Επιτροπή κάνει λόγο για σκόπιμη παραπληροφόρηση των πολιτών προκειμένου να καλυφθεί τόσο η αδιαφορία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους κατοίκους της Σαντορίνης και τους Κυκλαδίτες γενικότερα, όσο και οι «αποτυχημένες τουριστικές, υγειονομικές και οικονομικές επιλογές» της κυβέρνησης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Μια ακόμα μεγάλη επιχείρηση διασποράς ψευδών ειδήσεων (FAKE NEWS) της κρυβόμενης Τ.Ο. της Ν.Δ. αποκαλύφθηκε χθες (σ.σ. προχθές)!

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Τ.Ο. της Ν.Δ. πανηγύριζε και παραπληροφορούσε για την δήθεν κατάργηση του ΕΝΦΙΑ στην Θηρασιά και την Ανάφη ως επιτυχία του Μητσοτάκη. Διαψεύδεται η είδηση αυτή από την επίσημη λίστα του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα για τα μικρά νησιά που απαλλάσσονται φέτος από τον ΕΝΦΙΑ.

Δεν υπάρχει κανένα νησί των Κυκλάδων στην επίσημη λίστα απαλλαγής από τον ΕΝΦΙΑ. Δεν έγινε απαλλαγή από την καταβολή του ΕΝΦΙΑ ούτε για την Θηρασιά, ούτε και για την Ανάφη όπως έγραφαν με στόμφο!

Για μια ακόμα φορά η κρυβόμενη Τ.Ο. της Ν.Δ. δημιουργεί και διαδίδει ψεύτικες ειδήσεις, εμπαίζει τους συμπατριώτες μας και κρύβεται πίσω από ανακοινώσεις που παραπληροφορούν.

Από τον τηλεοπτικό σταθμό της Σαντορίνης ακούσαμε για κάποιον νέο εκπρόσωπο τύπου της Τ.Ο. της Ν.Δ. που έστειλε το e-mail της ανακοίνωσης με όνομα μάλλον Γκοτάτσια παραπληροφορώντας τα μέσα ενημέρωσης του νησιού μας με εργολαβικές παρασκηνιακού τύπου ανακοινώσεις.

Καλούμε τον νέο εκπρόσωπο τύπου της Τ.Ο. της Ν.Δ. που δεν γνωρίζει κανένας μας να βγάλει την κουκούλα του και να εμφανιστεί δημόσια, να αποκαλύψει το πρόσωπο του και την ταυτότητα του στους Σαντορινιούς. Να ζητήσει συγνώμη στους Σαντορινιούς για την διασπορά ψευδών ειδήσεων και την έγγραφη ανακοίνωση της Ν.Δ. για την δήθεν κατάργηση του ΕΝΦΙΑ στην Θηρασιά και την Ανάφη. Τον προκαλούμε ακόμα σε δημόσια και ανοιχτή συζήτηση πάνω στα προβλήματα της Σαντορίνης και των Σαντορινιών.

Με αυτό το παραπλανητικό δημοσίευμα της, η Ν.Δ. προσπαθεί να καλύψει το φιάσκο της ομιλίας του Μητσοτάκη στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης και την αδιαφορία του για τους Σαντορινιούς και τους Κυκλαδίτες. Ο Μητσοτάκης δεν είχε να πει ούτε μια λέξη για τους επαγγελματίες και εργαζόμενους των ξενοδοχείων, του τουρισμού, του επισιτισμού και όλων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Σαντορίνης και των Κυκλάδων.

Με σκόπιμα ψέματα, αποτυχημένες τουριστικές, υγειονομικές και οικονομικές επιλογές, ο Μητσοτάκης καταστρέφει την ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας, οδηγεί στον αφανισμό τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους σε αυτές.

(Visited 84 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.