Διήμερη περιοδεία Βρούτση στη Σέριφο

Newsroom
01/07/2022 15:10
 
 
 

 

Διήμερη περιοδεία στη Σέριφο θα πραγματοποιήσει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Γιάννης Βρούτσης το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσης θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Κωνσταντίνο Ρεβύνθη και το δημοτικό συμβούλιο, με τους εμπόρους και επαγγελματίες της Σερίφου, τους επιχειρηματίες Τουριστικών Καταλυμάτων Σερίφου, το Σύλλογο Αλιέων Σερίφου, καθώς και με φίλους και κομματικά στελέχη της ΝΔ Σερίφου.

Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, ο κ. Βρούτσης θα επισκεφθεί τον Ναό των Ταξιαρχών και στη συνέχεια τις περιοχές Χώρα Σερίφου, Συκαμιά, Καλλίτσος, Γαλανή, Ράμος, Παναγιά και Μεγάλο Λιβάδι.

Το απόγευμα της Κυριακής, θα παραστεί στα εγκαίνια που πραγματοποιούνται επ’ ευκαιρία της μετατροπής του ιστορικού ξενώνα «Περσεύς» σε Μουσείο Σερίφου, το οποίο περιλαμβάνει την Αρχαιολογική Συλλογή Σερίφου, καθώς και την έκθεση σύγχρονων καλλιτεχνών που εμπνέονται από τον μύθο του Περσέα. Τα εγκαίνια θα τελέσει η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη.

(Visited 131 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*