Περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού στη Σέριφο

Newsroom
08/11/2022 18:44
 
 
 

 

Τη Σέριφο επισκέφθηκε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού για να τιμήσει τον Προστάτη του νησιού Ταξιάρχη Μιχαήλ.

Η Κατερίνα Μονογυιού παρέστη στον Εόρτιο Εσπερινό στην Ιερά Μονή του Ταξιάρχη Μιχαήλ, όπου τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ η ενθρόνιση του Ηγουμένου της Μονής, Αρχιμανδρίτου Ευδόκιμου Καραπαντελάκη, καθώς και στη Θεία Λειτουργία.

H κα Μονογυιού επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Σερίφου κ. Κωνσταντίνο Ρεβύνθη, από τον οποίο ενημερώθηκε για την πορεία των έργων υποδομών στο νησί και συζήτησαν για λύσεις σε ζητήματα καθημερινότητας που απασχολούν τους νησιώτες. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τη ΔΗΜ. Τ.Ο. Σερίφου, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται σε ζητήματα επικαιρότητας, καθώς και στην οργάνωση του κόμματος στο δρόμο προς τις εθνικές εκλογές του 2023.

Έπειτα, η βουλευτής συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Σεριφίων κ. Αντώνη Κουζούπη, με τον οποίο συζήτησε για τρέχοντα θέματα στον τομέα του πολιτισμού.

Η κα Μονογυιού δήλωσε σχετικά με την επίσκεψή της στη Σέριφο: «Τιμούμε σήμερα τον Προστάτη της Σερίφου και Έφορο των απανταχού Σεριφίων Ταξιάρχη Μιχαήλ. Τιμούμε σήμερα τον Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας μας Αρχάγγελο Μιχαήλ. Τιμούμε τις γυναίκες και τους άνδρες της Πολεμικής Αεροπορίας μας, που με αυτοθυσία υπηρετούν την Πατρίδα και υπερασπίζονται τα κυριαρχικά δικαιώματα μας».

(Visited 67 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*