Δήμος Σερίφου: Χρηματοδότηση για μελέτες αντικατάστασης-επέκτασης των δικτύων ύδρευσης

Newsroom
25/11/2022 10:41
 
 
 

 

Μέχρι του συνολικού ποσού των 158.939,25€ θα χρηματοδοτηθεί ο Δήμος Σερίφου για την ανάθεση εκπόνησης μελετών με τίτλο «Μελέτες για την αντικατάσταση και επέκταση εσωτερικών και εξωτερικών δικτύων ύδρευσης Δήμου Σερίφου».

Η σχετική απόφαση υπεγράφη από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, με τη δαπάνη να εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) έτους 2022.

Την ικανοποίησή του για την απόφαση χρηματοδότησης του Δήμου Σερίφου εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας, ο οποίος – σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής – δήλωσε: «Η συνεχής προσπάθεια της ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αλλά και της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και την υδροδότηση των νησιών μας, αποφέρει καρπούς και συνδράμει στη βιώσιμη ανάπτυξή τους. Συνεχίζουμε μαζί!».

(Visited 104 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*