Στη Σέριφο ο Φίλιππος Φόρτωμας: «Η επαφή με τον κόσμο, μου δίνει δύναμη και αισιοδοξία»

Newsroom
29/06/2021 10:39
 
 
 

Την ευκαιρία να συναντηθεί με τοπικούς φορείς είχε ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στη Σέριφο.

Αρχικά, επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σερίφου, όπου συναντήθηκε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο συνεχάρη για τη συνεισφορά και το έργο του, ιδιαίτερα στην περίοδο της πανδημίας, καθώς και για την άριστη εικόνα που παρουσιάζει το Περιφερειακό Ιατρείο.

Κατόπιν, ο κ. Φόρτωμας, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της Σερίφου κ. Κωνσταντίνο Ρεβίνθη, καθώς και με άλλους αυτοδιοικητικούς, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα θέματα του νησιού, καθώς και για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Τέλος, ο βουλευτής πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ. Τ.Ο. Σερίφου κ. Τάσο Χαλιδά, ενώ συνομίλησε με πολλούς κατοίκους και επιχειρηματίες της Σερίφου.

Ολοκληρώνοντας το ταξίδι του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Βρέθηκα σήμερα στη Σέριφο και είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τις τοπικές αρχές, αλλά και να συνομιλήσω με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού, να μου εκθέσουν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους. Η επαφή με τον κόσμο, μου δίνει δύναμη και με γεμίζει με αισιοδοξία. Η Σέριφος, θωρακισμένη από τους εμβολιασμούς, έχει ανοίξει τις πόρτες της και υποδέχεται ήδη τους τουρίστες. Οι τοπικές αρχές, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου, αλλά και όλοι οι Σερίφιοι, δίνουν έναν καθημερινό αγώνα, για να γίνει το νησί τους ένας ασφαλής προορισμός για όλους».


(Visited 99 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*