Στη Σίφνο ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης

Newsroom
27/04/2023 15:36
 
 
 

 

Επίσκεψη στη Σίφνο πραγματοποιεί ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Ο κ. Λεονταρίτης είχε συναντήσεις με τη Δήμαρχο κα Μαρία Ναδάλη και φορείς του νησιού, ενώ άδραξε την ευκαιρία να περπατήσει στο ολοκαίνουργιο κεντρικό οδικό δίκτυο, ξεκινώντας από τον Αρτεμώνα, την Απολλωνία μέχρι και τον Πλατύ Γιαλό.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων αναφέρονται τα εξής:

«Η οδική ασφάλεια είναι ένας τομέας, όπου η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου δίνει ιδιαίτερη έμφαση, με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων και τη διάχυση της τουριστικής κίνησης, διαθέτοντας μεγάλο μέρος των διαθέσιμων πόρων, ταυτόχρονα με την διαρκή αναζήτηση νέων χρηματοδοτικών πηγών.

Η ολοκλήρωση των εργασιών των παρεμβάσεων που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκσυγχρόνισε τις υποδομές και ταυτόχρονα ενίσχυσε την ασφάλεια του συγκεκριμένου τμήματος του οδικού δικτύου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εξυπηρέτηση και την προστασία των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: “Ο στρατηγικός μας σχεδιασμός για να αλλάξουμε την εικόνα των δρόμων των νησιών μας υλοποιείται βήμα – βήμα, με σχέδιο και αποφασιστικότητα, χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στην υλοποίηση παρεμβάσεων που προασπίζουν την αξία της ανθρώπινης ζωής. Οι παρεμβάσεις μας θα συνεχιστούν στο τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το λιμάνι (Καμάρες) με την Απολλωνία και στην περιοχή του Κάστρου”».

(Visited 105 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*