Διεθνείς διακρίσεις για τη Σίφνο και η νέα καμπάνια προβολής του νησιού

Newsroom
09/07/2021 14:31
 
 
 

 

Τις ακρογιαλιές της Σίφνου υμνεί το κορυφαίο περιοδικό της Γαλλίας για τη φύση και το ποιοτικό ταξίδι, GEO, σε ειδική ενότητα της ιστοσελίδας  (ανοίγει με mozilla browser) που αναδεικνύει παραλίες από όλο τον κόσμο.

Οι δαντελωτές ακτές του Κυκλαδίτικου νησιού της αρμονίας εκπροσωπούν την Ελλάδα και ξεχωρίζουν μαζί με τις παραλίες άλλων προορισμών του πλανήτη, όπως της Καραϊβικής, της Κούβας, της Ισπανίας, της Γαλλικής Πολυνησίας και της Ταϋλάνδης.

«Αν και η Σίφνος είναι δημοφιλής για τις υπέροχες μονές και τη γαστρονομία της, οι παραλίες της ασκούν τη δική τους γοητεία, μαγεύοντας κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο», σχολιάζει ο εντυπωσιασμένος συντάκτης και δημιουργός του ρεπορτάζ που επισκέφτηκε το Κυκλαδίτικο νησί μετά από πρόσκληση του Δήμου και χάρισε στη Σίφνο μία θέση ανάμεσα στις πιο χαρακτηριστικές παραλίες του κόσμου!

Προβολή σε 17 σταθμούς του Μετρό Αττικής

Την ίδια στιγμή ξεκίνησε ειδική καμπάνια προβολής από το Δήμο Σίφνου σε 17 σταθμούς του Μετρό Αττικής μεταξύ των οποίων στο Σύνταγμα, στην Πανόρμου, στο Μοναστηράκι, στο Μέγαρο Μουσικής και στο Πανεπιστήμιο, για 28 ημέρες, με στόχο την ανάδειξη της γαστρονομίας, του φυσικού κάλλους, των δραστηριοτήτων και των αρχαιολογικών και πολιτιστικών θησαυρών του προορισμού.

«Μέσα από έξυπνα λογοπαίγνια και όμορφες φωτογραφίες η Σίφνος θα επιχειρήσει να μαγνητίσει το βλέμμα των δεκάδων χιλιάδων επιβατών και δυνητικών ταξιδιωτών του Μετρό», σχολιάζει η Δήμαρχος Σίφνου, Μαρία Ναδάλη.

«Όσα το νησί αγγίζει»

Η παραπάνω δράση έρχεται να ενισχύσει το πρόσφατο κάλεσμα του Δήμου με τη δημιουργία βίντεο κλιπ και τραγουδιού με τίτλο «Όσα το νησί αγγίζει», που πρωταγωνιστεί η Σίφνος. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο νησί το Atromitos Race Sifnos 2021 με συνδιοργανωτή το Δήμο. Σε ένα πλούσιο αθλητικό τριήμερο με αγώνες δρόμου, αναβάσεις, κολυμβητικούς αγώνες, beach volley, yoga, δράσεις για παιδιά αλλά και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, δεκάδες συμμετέχοντες έδωσαν το «παρών» και βίωσαν τις διαφορετικές πτυχές του προορισμού.

(Visited 557 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*