«Χριστούγεννα Μαζί!» στη Σύρο, με προτεραιότητα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας

Newsroom
01/12/2021 3:49
 
 
 

Το μαγικό ταξίδι των Χριστουγέννων ξεκινά στη Σύρο, η οποία έβαλε τα γιορτινά της και μας περιμένει όλους για να περάσουμε τα «Χριστούγεννα Μαζί»!

Παρ’ όλο που η υγειονομική κατάσταση στη χώρα μας δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, όπως γινόταν στο παρελθόν, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, απόλυτα προσαρμοσμένος στις νέες συνθήκες και προτάσσοντας την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού, διοργανώνει ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με μουσική, χορό, τραγούδι, θέατρο, κινούμενα σχέδια και ποικίλα ψυχαγωγικά δρώμενα.

Το πολιτιστικό πρόγραμμα διατίθεται μόνο σε ψηφιακή μορφή, προκειμένου να προσαρμόζεται στις μεταβολές που ενδέχεται να προκύψουν.

Η επίσημη έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο κέντρο της Πλατείας Μιαούλη, μπροστά από το εμβληματικό Δημαρχείο, χωρίς τη συμμετοχή κοινού. Την ίδια ημέρα θα αναρτηθεί στα ψηφιακά μέσα βίντεο με τη συμμετοχή της Παιδικής-Νεανικής Ορχήστρας των Κυκλάδων και το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης κ. Λειβαδάρα.

«Σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε, αισιοδοξούμε να σκορπίσουμε χαρά και να μεταδώσουμε σε κάθε σπιτικό τη ζεστασιά και τη θαλπωρή των Χριστουγέννων, πάντα με προτεραιότητα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Χρόνια Πολλά! Καλές Γιορτές με Υγεία, Αγάπη και Ευτυχία! Ειρηνικό και Δημιουργικό το Νέο Έτος 2022!» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Αναλυτικά, το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα:

(Visited 34 times, 1 visits today)