Δωρεάν προβολή συριανών επιχειρήσεων μέσω του Visit Greece

Newsroom
11/01/2022 15:10
 
 
 

 

Μετά την ομόφωνη γνωμοδότηση των μελών της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, αλλά και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το Τουριστικό Πλάνο της σεζόν 2022 έλαβε και την απαιτούμενη σύμφωνη γνώμη του τμήματος Σχεδιασμού και Συντονισμού Τουριστικής Προβολής του ΕΟΤ και τίθεται άμεσα σε εφαρμογή.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη και τον Προϊστάμενο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Τουρισμού Κυκλάδων κ. Μιχάλη Παράβαλο για τις ενέργειές τους στην ταχύτατη έγκριση του Τουριστικού Πλάνου του Δήμου για την σεζόν 2022. Επίσης, ο κ. Κουταβάς κάλεσε τους Συριανούς επιχειρηματίες να εμπλουτίσουν την εφαρμογή του Visit Greece, προβάλλοντας τις επιχειρήσεις τους και κατ’ επέκταση το νησί μας.

«Ο εμπλουτισμός της εφαρμογής του Visit Greece με όλες τις τοπικές επιχειρήσεις είναι πολύ σημαντικός για την εικόνα της Σύρου, για τον λόγο αυτό ενθαρρύνουμε όλους τους φορείς να ενημερώσουν έγκαιρα τα μέλη τους, ούτως ώστε να αιτηθούν να συμπεριληφθούν στην εφαρμογή του Visit Greece στην ιστοσελίδα https://visitgreeceapp.com»
αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην οποία τονίζεται ότι η προβολή των επιχειρήσεων μέσω της εφαρμογής του Visit Greece είναι δωρεάν.

(Visited 162 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*