Σύρος: Κλειστά όλα τα σχολεία Δευτέρα και Τρίτη λόγω της κακοκαιρίας

Newsroom
23/01/2022 12:54
 
 
 

Ανακοίνωση για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα εξέδωσε ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, με την οποία έκανε γνωστό ότι λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων, της χιονόπτωσης, του παγετού και της επικράτησης πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για δύο μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Λειβαδάρα και κατόπιν σχετικής εισήγησης του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου αναστέλλεται η -με φυσική παρουσία μαθητών- λειτουργία των σχολείων όλων των βαθμίδων του Δήμου, τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022. Οι εν λόγω καιρικές συνθήκες πρόκειται να δυσχεράνουν τόσο τη μετακίνηση των μαθητών όσο και την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά της διασποράς του COVID-19 στα σχολεία (π.χ. αερισμός αιθουσών, προαυλισμός).

Επίσης, ο Δήμος εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες και ιδιαιτέρως στους οδηγούς να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των έκτακτων καιρικών φαινομένων, καθώς παρατηρείται ολισθηρότητα λόγω παγετού σε πολλά σημεία του οδοστρώματος.

Η απόφαση του Δημάρχου Νίκου Λειβαδάρα

(Visited 171 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*