Προχωρούν οι διαδικασίες για την ανέγερση του Πολυχώρου Αθλητισμού – Πολιτισμού στη Σύρο

Newsroom
27/01/2022 16:28
 
 
 

 

Μετά την ολοκλήρωση και παράδοση της γεωτεχνικής μελέτης του Πολυχώρου Αθλητισμού – Πολιτισμού που πρόκειται να κατασκευαστεί στη Σύρο, στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, υπεγράφη από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη η ανάθεση της υπηρεσίας «Σύνταξη φακέλου Δημόσιας Σύμβασης Ανέγερσης Πολυχώρου ν. Σύρου» στην ένωση οικονομικών φορέων «ΛΙΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» (δ. τ. «ΛΙΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Π.Ε.» – «ΚΑΡΑΔΡΑΚΟΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ»).

Σκοπός της υπηρεσίας είναι η συγκρότηση πλήρους φακέλου Δημόσιας Σύμβασης για τη σύνταξη τευχών για τη δημοπράτηση του έργου «ανέγερση κτιρίου Πολυχώρου ν. Σύρου».

Η σύνταξη του φακέλου σύμφωνα με τις συμβατικές υποχρεώσεις θα παραδοθεί στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με καταληκτική ημερομηνία τρεισήμισι μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της.

Σε δήλωσή του, ο κ. Λεονταρίτης ανέφερε: «Προχωράμε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση των ενεργειών που απαιτούνται για τη δημοπράτηση αυτού του μεγάλου έργου. Δεν επιτρέπουμε στις αντιξοότητες της εποχής να σταθούν εμπόδιο, ούτε τις χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία και συνεχίζουμε προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας».

(Visited 122 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*