Συνάντηση Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης με τους νέους Διοικητές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Newsroom
08/02/2022 19:34
 
 
 

Τον νέο Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νοτίου Αιγαίου Αρχιπύραρχο Νικόλαο Μπάλση και τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κυκλάδων Πύραρχο Άγγελο Κυρίτση, συνοδεία του εν αποστρατεία Περιφερειακού Διοικητή Αρχιπύραρχου Παναγιώτη Κοτρίδη, υποδέχθηκε σήμερα Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Νίκος Λειβαδάρας.

Ορμώμενος από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες, ο κ. Λειβαδάρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποτελεσματικότητα όλων των αρμόδιων φορέων πολιτικής προστασίας της Σύρου, τόσο στο κομμάτι της πρόληψης, όσο και της άμεσης και έγκαιρης αντιμετώπισης των έκτακτων συνθηκών, ευχαριστώντας παράλληλα την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την πολύτιμη συμβολή της.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε πολύ θετικό κλίμα με την αμοιβαία διαβεβαίωση για την απρόσκοπτη συνέχιση της άριστης συνεργασίας των δύο φορέων.

(Visited 75 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.