Μήνυμα ειρήνης στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Σύρο

Newsroom
26/03/2022 11:14
 
 
 

 

Μήνυμα ειρήνης εστάλη χθες κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την 25η Μαρτίου στη Σύρο, με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για την Εθνική μας Επέτειο.

Ευτυχώς, ο καιρός στάθηκε σύμμαχος και πολλοί Συριανοί και Συριανές ήρθαν στην πλατεία Μιαούλη για να δουν την παρέλαση και να χειροκροτήσουν φίλους και συγγενείς τους που πήραν μέρος σε αυτή. Δυστυχώς, σε ορισμένα σημεία δεν αποφεύχθηκε ο συνωστισμός, ενώ υπήρχαν και άτομα που δεν φορούσαν μάσκα παρά την ισχυρή σύσταση του Υπουργείου Υγείας.

Πριν την παρέλαση, πραγματοποιήθηκε η αποκάλυψη της πολεμικής σημαίας από το Τάγμα Εθνοφυλακής Ερμούπολης.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν η Φιλαρμονική του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου, οι αδελφοποιημένοι σύλλογοι Μικρασιατών Σύρου και Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου, το σύνολο των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου, ο Αθλητικός Σύλλογος Taekwondo Ερμούπολης Σύρου, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου και το Τάγμα Εθνοφυλακής Ερμούπολης.

Την παρέλαση παρακολούθησε, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, η Γ.Γ. Βιομηχανίας Θέμιδα Ευτυχίδου, καθώς και οι θρησκευτικές αρχές του τόπου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Νίκος Λειβαδάρας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας.

(Visited 129 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*