Διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς για τα 6κροκα αυγά Σύρου ελευθέρας βοσκής Παλαμάρης

Newsroom
14/04/2022 13:17
 
 
 

 

Συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του Αγροκτήματος ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ «6κροκο» – αυγά Σύρου ελευθέρας βοσκής κ. Γιάννη Παλαμάρη είχε ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Νίκος Λειβαδάρας.

Αφορμή της συνάντησης ήταν η διάκριση του Αγροκτήματος ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ σε δύο διεθνείς διαγωνισμούς, αποσπώντας το Ασημένιο Βραβείο Μεσογειακής Διατροφής στα Mediterranean Taste Awards 2022 στο Λονδίνο και την Πιστοποίηση Αξιολόγησης της Εταιρείας “Trustworthy Company 2022”. Η εταιρεία δραστηριοποιείται τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην παραγωγή αυγού ελευθέρας βοσκής, το οποίο διατίθεται σε αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Ο κ. Λειβαδάρας συνεχάρη θερμά τον κ. Παλαμάρη για τις πολύ σημαντικές διεθνείς διακρίσεις και την προβολή των συριανών προϊόντων στο εξωτερικό, τονίζοντας ότι το θετικό αυτό αποτέλεσμα οφείλεται στην ποιοτική παραγωγή του Αγροκτήματος ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ, αλλά και στον σεβασμό που δείχνει προς τον καταναλωτή.

Από την πλευρά του, ο κ. Παλαμάρης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνει στην εταιρεία του, διότι αυτό αποτελεί την κινητήριο δύναμη για να βελτιώνεται συνεχώς, διατηρώντας αμείωτη την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του.

Συγχαρητήρια επιστολή Ζαννετίδη

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου και εντεταλμένος στον Πρωτογενή τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης με επιστολή του συνεχάρη τον κ. Παλαμάρη για τις διακρίσεις του προϊόντος που παράγει.

Το πλήρες κείμενο του συγχαρητηρίου μηνύματος έχει ως εξής:

«Σας συγχαίρουμε για την διάκριση του προϊόντος σας “6κροκο Συριανό Αυγό” στον Διεθνή Διαγωνισμό “Mediterranean Taste Awards 2022” κατακτώντας το Silver Excellent Taste Award.  Ως Περιφέρεια είμαστε περήφανοι για τους παραγωγούς και τα εξαιρετικά προϊόντα μας, τα οποία προσπαθούμε να στηρίξουμε και να προβάλουμε με κάθε τρόπο. Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν τιμή και ανταμοιβή των κόπων και των προσπαθειών σας, προσθέτοντας αξία τόσο στα τοπικά προϊόντα, όσο και σε εσάς ως παραγωγούς και τυποποιητές.

Η Περιφέρεια παραμένει πάντα δίπλα σας ως αρωγός της μεγάλης σας προσπάθειας στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε και που διακρίσεις σαν κι αυτές,  δίνουν μία πνοή αισιοδοξίας για τον τόπο μας».

(Visited 242 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*