Δήμος Σύρου-Ερμούπολης: Ευχαριστίες προς τον Παναγιώτη Καρακατσάνη με αφορμή τη συνταξιοδότηση του

Newsroom
10/05/2022 11:49
 
 
 

 

Τις ειλικρινείς ευχές της προς τον απερχόμενο Προϊστάμενο της Δ/νσης Πολεοδομίας κ. Παναγιώτη Καρακατσάνη εξέφρασε η Δημοτική Αρχή, με αφορμή την πρόσφατη συνταξιοδότησή του μετά από μακροχρόνια υπηρεσία στον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης.

«Ο κ. Καρακατσάνης υπηρέτησε με αίσθημα ευθύνης, αφοσίωση και συναδελφική αλληλεγγύη, τόσο ως Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών όσο και ως Προϊστάμενος της Δ/νσης Πολεοδομίας, αφήνοντας πίσω του σημαντικό έργο και κυρίως εκτίμηση προς το πρόσωπό του. Τον ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς η εμπειρία και οι γνώσεις του ήταν πολύτιμες στη διεκπεραίωση των υποθέσεων του Δήμου μας, και του ευχόμαστε υγεία πνευματική, ψυχική και σωματική, ώστε να απολαύσει το νέο κεφάλαιο της ζωής του που μόλις ανοίγει» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, η Δημοτική Αρχή εύχεται καλή σταδιοδρομία και δύναμη στην κα Δέσποινα Βουλγαρίδου, η οποία αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Προϊσταμένης της Δ/νσης Πολεοδομίας του Δήμου.

(Visited 133 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*