Υπογραφή σύμβασης για τη στεγάνωση της οροφής του Δημαρχείου Ερμούπολης

Newsroom
25/05/2022 13:03
 
 
 

 

Υπεγράφη χθες Τρίτη 24 Μαΐου 2022 η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση υγρομόνωσης και στεγάνωση δώματος, ενίσχυση οροφών Δημαρχείου Δήμου Σύρου – Ερμούπολης».

Τη σύμβαση (προϋπολογισμού 55.672,71€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) υπέγραψαν ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Λειβαδάρας και η Τεχνική Εταιρεία ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΙΩΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

Το συγκεκριμένο έργο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συντήρησης του εμβληματικού Δημαρχείου Ερμούπολης, προκειμένου να προστατευθούν οι εσωτερικοί του χώροι από την εισροή των υδάτων της βροχής, ένα φαινόμενο που ήταν έντονο τα τελευταία χρόνια. Η στεγάνωση της οροφής πρόκειται να αντιμετωπίσει συνολικά το συγκεκριμένο πρόβλημα, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία των Υπηρεσιών που στεγάζονται εντός του Δημαρχιακού Μεγάρου, την ασφάλεια των πολιτών και φυσικά την προστασία του ίδιου του ιστορικού κτιρίου.

(Visited 32 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.