Συνάντηση Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης με το Δ.Σ. της ομάδας ΦΟΙΝΙΚΑ ΟΝΕΧ

Newsroom
15/06/2022 01:11
 
 
 

 

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ONEX πραγματοποίησε το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Νίκος Λειβαδάρας, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για τις προσπάθειες που καταβάλλονται τόσο από την πλευρά του μεγάλου χορηγού (της ΟΝΕΧ), όσο και από τη Διοίκηση, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να δώσει δυναμικό «παρών» και την επόμενη σεζόν.

Ο κ. Λειβαδάρας συνεχάρη θερμά την ομάδα του Φοίνικα Σύρου ONEX, καθώς εδώ και πολλά χρόνια πρωταγωνιστεί στην Α1 κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ. Παράλληλα, δήλωσε ότι η ομάδα έχει κάνει το νησί μας υπερήφανο για τις εξαιρετικές της επιδόσεις διαχρονικά, ενώ προσέφερε ιδιαίτερη χαρά τα τελευταία δύο χρόνια κατακτώντας το LEAGUE CUP πέρυσι και το SUPER CUP φέτος. Αναφέρθηκε δε στην αξία της μεγάλης προβολής της Σύρου σε πανελλαδικό επίπεδο.

Τέλος, τόνισε την ανάγκη να στηρίξει η τοπική κοινωνία ακόμη περισσότερο την ομάδα του Φοίνικα, τόσο το φίλαθλο κοινό που παραμένει κοντά της όλα αυτά τα χρόνια, όσο και όλοι οι τοπικοί φορείς και συμπολίτες μας, προκειμένου να συνεχίσει την επιτυχή πορεία της και να διαφημίζει τη Σύρο σε όλη την Ελλάδα.

(Visited 29 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.